Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Σπάσιμο δανείου και "κούρεμα" οφειλής για συνεπείς δανειολήπτες





Καλά Χριστούγεννα
&
Ευτυχισμένο το 2017
 
Σπάσιμο δανείου και "κούρεμα" οφειλής για συνεπείς δανειολήπτες
Πώς λειτουργεί η νέα ρύθμιση που προσφέρουν με παραλλαγές όλες οι τράπεζες και προβλέπει σπάσιμο του δανείου στα δύο, πάγωμα για το 50% ή 60% του άληκτου κεφαλαίου και «κούρεμα» 2% της παγωμένης οφειλής ετησίως.
Περισσότερα...
Σχέδιο διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με το Taxisnet
Διάταξη του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει ρύθμιση για τις αδήλωτες καταθέσεις και το πλαστικό χρήμα, προβλέπει τη διασύνδεση  των ταμειακών μηχανών με το taxisnet που στοχεύει στην βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης.
Περισσότερα...
Παραγραφή ποινών κατά τον ν.4043/2012 και τον ν.4198/2013
Εφόσον η πρωτοβάθμια απόφαση είχε εκδοθεί προ της ενάρξεως ισχύος του ν. 4198/2013, ο οποίος είναι νεότερος του ν. 4043/2012, και δεν έχουν καταστεί αμετάκλητες οι μη εκτιθείσες ως άνω ποινή φυλακίσεως και χρηματική ποινή που επιβλήθηκαν συμπλεκτικά με την ανωτέρω απόφαση, αυτή εμπίπτει ήδη στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 8 παρ. 4 του ν. 4198/2013 και ισχύει η θεσπιζόμενη από το εν λόγω άρθρο παραγραφή των άνω ποινών.
Περισσότερα...
ΕΦΚΑ: Ασφαλιστικές εισφορές υπαλλήλων δημοσίου-ενστόλων
Σε ισχύ από 01.01.2017. Πίνακας με το ποσοστό εισφορών του εργοδότη ανά έτος.
Περισσότερα...
Κοινοποίηση ως αγνώστου διαμονής - Εκπρόθεσμη άσκηση έφεσης
Στην περίπτωση που δεν έχει ενεργηθεί προανάκριση ή ο κατηγορούμενος δεν εμφανίσθηκε κατ'αυτήν και δεν έχει δηλώσει διεύθυνση κατοικίας, κατά το άρθρο 273 του ΚΠοινΔ, δεν μπορεί άνευ ετέρου να θεωρείται ως άγνωστης διαμονής, από μόνο το γεγονός ότι αναζητήθηκε στην αναγραφόμενη στην έγκληση ή τη μήνυση διεύθυνση κατοικίας, από την οποία και απουσίαζε, διότι, διαφορετικά, ενδέχεται η γνωστοποιηθείσα από το μηνυτή διεύθυνση της κατοικίας του κατηγορουμένου να είναι εσφαλμένη με συνέπεια ο τελευταίος να αγνοεί τη σε βάρος του ποινική διαδικασία, η οποία έτσι διεξάγεται ερήμην του, κατά παραβίαση της αρχής της δίκαιης δίκης που θεσπίζει το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ.
Περισσότερα...
Πώς ταξινομούνται τα μεταχειρισμένα φορτηγά Ν1
Απάντηση σε ερωτήματα από την Δ/νση Τεχνολογίας Οχημάτων.
Περισσότερα...
Διάθεση προϊόντων περάτωσης έψησης-bake off
Το Υπουργείο Υγείας κατόπιν ερωτήματος αλυσίδας σουπερμάρκετ ενημερώνει αναφορικά με τις συνθήκες διάθεσης των προϊόντων bake off λαμβάνοντας υπόψη ότι η συγκεκριμένη εταιρεία εγκαθιστά στα καταστήματά της σύστημα αυτοεξυπηρέτησης πελατών για προϊόντα bake-off δίχως να υπάρχει νομοθετική ρύθμιση.
Περισσότερα...
Συγκρότηση Πειθαρχικών Συμβουλίων Φαρμακευτικών Συλλόγων
Το έγγραφο αφορά τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους στους οποίους έλαβαν χώρα αρχαιρεσίες για την εκλογή μελών για τα Πειθαρχικά Συμβούλια.
Περισσότερα...
Φαρμακεία: Οδηγίες για τους σταυρούς
Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος δίνει οδηγίες σχετικά με το πώς πρέπει να είναι ο σταυρός των φαρμακείων, ώστε να μην υπάρχει παράβαση του νόμου.
Περισσότερα...
Οδηγίες για τις χειρόγραφες γνωματεύσεις και για το γνήσιο υπογραφής
Αφορά τις γνωματεύσεις που εκδόθηκαν χειρόγραφα πριν τις 25 Ιουλίου 2016 και τις περιπτώσεις που το γνήσιο της υπογραφής θεωρήθηκε από υπαλλήλους του νοσοκομείου.
Περισσότερα...
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ.
Ξεφυλλίστε εδώ τον Αγορανομικό Κώδικα & ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.
 
OENET 
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: