Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

"Άτυπη περαίωση" μέσω της οικειοθελούς αποκάλυψης αδήλωτων εισοδημάτων



"Άτυπη περαίωση" μέσω της οικειοθελούς αποκάλυψης αδήλωτων εισοδημάτων
Όλο και περισσότεροι σπεύδουν να κάνουν χρήση των ευεργετημάτων της ρύθμισης για να κλείσουν παλιές και νεότερες εκκρεμείς υποθέσεις τους με την εφορία. Η ρύθμιση εκπνέει στις 31/05 αλλά όσοι υποβάλουν τη δήλωση έως τις 31/03 θα επιβαρυνθούν με προσαύξηση φόρου 8% αντί για 10%.
Περισσότερα...
Επέστρεψε η αβεβαιότητα, οι καταθέσεις... φεύγουν
Μείωση των τραπεζικών καταθέσεων παρατηρήθηκε τον Ιανουάριο, αναχαιτίζοντας πρώτη φορά, έπειτα από αρκετούς μήνες, την ανοδική τάση που είχε καταγραφεί το 2016.
Περισσότερα...
Bloomberg: Ολοκληρωτική καταστροφή η εμπλοκή του ΔΝΤ - Να διαγράψει το χρέος της Ελλάδας και να φύγει
Η εμπλοκή του ΔΝΤ στην Ελλάδα ήταν μια ολοκληρωτική καταστροφή: ξανά και ξανά, η αποτυχία του να αντιμετωπίσει κρίσιμα ζητήματα έχει φέρει πόνο στους Έλληνες.
Περισσότερα...
Διαδικασία υποβολής αίτησης αναίρεσης από Δήμο
Για το τυπικά παραδεκτό της αιτήσεως αναιρέσεως από το Δήμαρχο, ως νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου, απαιτείται απαραιτήτως η ύπαρξη άδειας της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία λαμβάνεται με απόφαση αυτής, επί της αδείας δε αυτής θεμελιώνεται και η αντιπροσωπευτική εξουσία του δημοσίου για τη διεξαγωγή της δίκης ως αντιπροσώπου του Δήμου, στοιχείο της εγκυρότητάς της είναι η προηγούμενη γνωμοδότηση δικηγόρου ως προς το σκόπιμο ή μη της ασκήσεως του ενδίκου μέσου. Η άδεια αυτή, που πρέπει να προσκομίζεται κατά τη συζήτηση της αίτησης, νομίμως όμως λαμβάνεται και μετά την άσκηση της αίτησης και μέχρι τη συζήτησή της, ως εγκριτική της άσκησής της.
Περισσότερα...
Σύμβαση έργου με Δήμο
Στη δικονομικώς ενιαία εκδίκαση της κύριας με την επικουρική βάση της αγωγής από τον αδικαιολόγητο πλουτισμό δεν είναι αναγκαία η επίκληση από τον ενάγοντα του λόγου ακυρότητας της συμβάσεως που διαγνώστηκε ήδη δικαστικώς στην ίδια δίκη και είναι έτσι δεδομένος.
Περισσότερα...
Εξασφαλίζει τα προσωπικά δεδομένα το ηλεκτρονικό εισιτήριο ΜΜΜ;
Η Αρχή Προστασίας ∆εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα συνεδρίασε προκειµένου να γνωµοδοτήσει αναφορικά µε τη γνωστοποίηση επεξεργασίας προσωπικών δεδοµένων στο πλαίσιο του νέου Ενιαίου Αυτόµατου Συστήµατος Συλλογής Κοµίστρου για τις εταιρείες του Οµίλου ΟΑΣΑ (Ηλεκτρονικό Εισιτήριο).
Περισσότερα...
Αντικατάσταση των εξετάσεων ψηφιακή DR και CR
Τροποποιήθηκε η Υπουργική Απόφαση για την κοστολόγηση των ιατρικών πράξεων.
Περισσότερα...
Έγκριση χρήσης 27 ουσιών ως αισθητικών πρόσθετων υλών ζωοτροφών
Επισυνάπτονται πληροφορίες και όροι χρήσης για κάθε ουσία ξεχωριστά.
Περισσότερα...
Άδειες κυκλοφορίας φαρμάκων - Δεκέμβριος 2016
Σύνοψη αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την άδεια κυκλοφορίας φαρμάκων από την 1η Δεκεμβρίου 2016 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016.
Περισσότερα...
Ανάκληση αυτοκινήτων Honda για έλεγχο του αερόσακου του συνοδηγού
Η ανάκληση αφορά σε 2.480 οχήµατα τύπου Accord (CU1), Civic (FD3, FD7), CR-V (RE5, RE6), Jazz (GG1, GG2, GG3, GG6, GE6) και Legend (KB2), µοντέλα ετών 2009.
Περισσότερα...
Διαβάστε online το νέο ψηφιακό τεύχος του ΟΕΝΕΤ 
Ξεφυλλίστε εδώ τον Αγορανομικό Κώδικα & ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ 
  
OENET
Σταδίου 60 - Αθήνα 10564
210 - 3240969
210 - 3242267
oen@oenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: