Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

🎸 Υπέροχο φινίρισμα με τον μοναδικό ήχο της Gibson!


ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΧΟ ΤΗΣ GIBSON
Η νέα LES PAUL FADED T 2017 αποτελεί την ανανεωμένη πρόταση της GIBSON στις προσιτές κιθάρες. Βασισμένη στην ιστορική LES PAUL, η συγκεκριμένη κιθάρα προσφέρει την ίδια μοναδική αίσθηση και ήχο που εδώ και 6 δεκαετίες συναντάμε σε όλα τα είδη και στυλ μουσικής.
Βασικά υλικά κατασκευής του σώματός της είναι το μαόνι και ο σφένδαμος που αποτελούν και την βάση των μοναδικών ηχητικών χαρακτηριστικών όλων των μοντέλων LES PAUL. Επιπλέον, με την σύγχρονη τεχνική κατασκευής weight-relieved που εφαρμόζει η Gibson στην LES PAUL FADED, το όργανο αποκτά πλουσιότερες αρμονικές και ταυτόχρονα καθιστά την κιθάρα ελαφρύτερη και ευκολότερη στο παίξιμο.
 
Το μπράτσο της είναι κατασκευασμένο επίσης από μαόνι και ταστιέρα από παλίσανδρο  με 22 τάστα μεσαίου μεγέθους. Οι δύο μαγνήτες διπλού πηνίου είναι οι διάσημοι επί δεκαετίες με Gibson 490R για την neck θέση και ο 490Τ για την bridge θέση. Η συνολική ματ εμφάνισή της σε συνδυασμό με το γυαλιστερό φινίρισμα στο καπάκι της δημιουργεί μια οπτικά ξεχωριστή Les Paul.
Η LES PAUL FADED T 2017 χαρακτηρίζεται από ουσιαστική ποιότητα σε όλα τα επίπεδα και είναι κατασκευασμένη στο εργοστάσιο της Gibson στο Nashville των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε αντίθεση με όργανα της ίδιας κατηγορίας τιμής άλλων εταιρειών, τα οποία κατασκευάζονται σε εργοστάσια ΟΕΜ στην Άπω Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Les Paul Faded T 2017 κάντε κλικ εδώ.
Website
Email
Facebook
YouTube
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: