Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Let’s rock & roll με τους θρύλους! Οι Rolling Stones κλέβουν την παράσταση στο ντοκιμαντέρ Οι Rolling Stones ολέ ολέ ολέ!: Ταξιδεύοντας στη Λατινική Αμερική του Πολ Ντάγκντεϊλ, την ταινία που ανοίγει απόψε την αυλαία του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στο Ολύμπιον. Ακολουθεί το πάρτι έναρξης του 19ου ΦΝΘ στο Ολύμπιον με Dj Set από τον 1055 ROCK και τον Κώστα Καραγιάννη!
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Εκδοτήρια στην πλατεία Αριστοτέλους & το Λιμάνι
Καθημερινά 10:00-24:00.
Τιμή εισιτηρίου: 4€ FESTIVAL SPOTS
Επισκεφθείτε τα Festival Spots και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και προσφορές για τους θεατές του Φεστιβάλ! FESTIVAL SHOP
Προμηθευτείτε τις εκδόσεις και τα αναμνηστικά του 19ου ΦΝΘ από τα Πωλητήρια του Φεστιβάλ (πλ. Αριστοτέλους & Μουσείο Κινηματογράφου).
Αφιέρωμα «Μειονότητες»
Η πρώτη transgender πυροσβέστης της Νέας Υόρκης, οι Ρομά επιζώντες του Ολοκαυτώματος, η οδύσσεια των Κούρδων προσφύγων, ο διωγμός της φυλής των Σάμι, μια λεσβία πρόσφυγας σε αναζήτηση μιας νέας ζωής. Φέτος, στη 19η διοργάνωση, οι μειονότητες ανά τον κόσμο που υπομένουν, διεκδικούν και αγωνίζονται για ίσες ευκαιρίες κι ένα καλύτερο μέλλον, πρωταγωνιστούν στο αφιέρωμα Μειονότητες, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
19ο ΦΝΘ: Αφιέρωμα Τζον Μπέρτζερ
Το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης τιμά τον διανοούμενο, θεωρητικό της τέχνης, συγγραφέα, ζωγράφο Τζον Μπέρτζερ (1926-2017) που έφυγε πρόσφατα και προτείνει ένα αφιέρωμα με δύο ντοκιμαντέρ και μια ξεχωριστή έκθεση με σπάνια έργα του.
Ένα ξεχωριστό πάρτι στο Καπάνι
Με μεγάλη χαρά σάς προσκαλούμε σε ένα ξεχωριστό μουσικό event το Σάββατο 4 Μαρτίου, στο Καπάνι, την εμβληματική γειτονιά της Θεσσαλονίκης. Από τις 12.00 έως τις 15.00 το μεσημέρι, θα απολαύσουμε live δυο μπάντες της πόλης –τους Coconaut Rockers και τους Deep in the Top. Το ίδιο βράδυ μετά τις 22.30, ακολουθεί after party στο Uberdooze (Δαναΐδων & Σφέτσιου) με τους Κωνσταντίνο Τίκη, Λάζαρο Αλληλόμη και Miss Linenwood στα decks.

Δεν υπάρχουν σχόλια: