Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

XL2-TA: Ηχόμετρο class 1 με προσαρμοσμένο μικρόφωνο

Το ηχόμετρο XL2-TA της εταιρείας NTi έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή όργανα μέτρησης class1 παγκοσμίως. Οι εκτεταμένες βασικές λειτουργίες του σε συνδυασμό με την ανοικτή μορφή δεδομένων επιτρέπουν αποτελεσματικές μετρήσεις. Η έγκριση τύπου για λειτουργία με προσαρμοσμένο μικρόφωνο, που ελήφθη πρόσφατα στην Αυστρία, αυξάνει περαιτέρω την αξία του οργάνου.
To ηχόμετρο XL2-TA υποστηρίζει ένα αξιόλογο εύρος λειτουργιών. Εκτός από καταγραφή ηχοστάθμης και ηχογράφηση, προσφέρει επίσης ανάλυση 1/3 οκτάβας.
Επιπλέον, η μέτρηση του χρόνου αντήχησης και μια λεπτομερής φασματική ανάλυση FFT συμπεριλαμβάνονται επίσης ως standard δυνατότητες μαζί με το βασικό όργανο.
Το XL2-TA καλύπτει ένα πολύ ευρύ φάσμα εφαρμογών – από απλή μέτρηση θορύβου μέχρι παρακολούθηση θορύβου χωρίς επιτήρηση και εφαρμογές κτιριακής ακουστικής.
Νέες Εξειδικευμένες Λύσεις Λογισμικού
Ο κ. Berno Nigsch, ProjectManager της NTi Audio AG αναφέρει, «Τους τελευταίους μήνες, έχουμε επεκτείνει τις δυνατότητες του ηχόμετρου με βασισμένες σε συγκεκριμένες εφαρμογές μεθόδους αξιολόγησης και έκθεσης των δεδομένων. Με το λογισμικό DataExplorer, οι ειδικοί μπορούν τώρα να προσδιορίσουν γρήγορα τις  κρίσιμες ηχοστάθμες για εκτίμηση. Οι νέες λύσεις για τον καθορισμό της ηχομόνωσης μεταξύ χωρισμάτων και η μέτρηση της ηχητική ισχύος που εκπέμπουν προϊόντα σε γραμμές παραγωγής έγινε επίσης δεκτή πολύ θετικά από τους πελάτες.»
Ηχόμετρο με Έγκριση Τύπου με προσαρμοσμένο και απομονωμένο Μικρόφωνο
Με την ενημερωμένη έγκριση τύπου, η Αυστριακή BEV (Bundesamt für Eich- und Vermessungswesen) επιβεβαιώνει το XL2-TAως μετρητή στάθμης ήχου κλάσης 1 για νομικώς δεσμευτική παρακολούθηση θορύβου. Τα τελευταία πρότυπα για τα ηχόμετρα IEC61672-1:2013 και IEC61260-1:2014 χρησιμοποιήθηκαν ως βάση γι’ αυτό. Το όργανο μέτρησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μ’ ένα μικρόφωνο μέτρησης M2230 είτε συνδεδεμένο απ’ ευθείας ή σε μορφή απομονωμένου μικροφώνου. Τα μήκη καλωδίων 5, 10 και 20 μέτρων εγκρίθηκαν ειδικά γι’ αυτό το σκοπό.
Δημιουργείστε Τεχνικές Εκθέσεις Μετρήσεων κατά τη διάρκεια Μετρήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη
Παράλληλα, αυτή η έγκριση τύπου επιτρέπει τη χρήση του Ηχόμετρου XL2-TA Sound Level Meter για παρακολούθηση περιβαλλοντικού θορύβου χωρίς επιτήρηση. Τα επίπεδα θορύβου μπορούν να παρακολουθούνται ταυτόχρονα σε πολλές τοποθεσίες χρησιμοποιώντας το Noise Scout web portal. Αυτόματα δημιουργούμενα emails ενημερώνουν τον χρήστη σχετικά με υπερβάλλουσες οριακές τιμές σε μια από τις μετρούμενες θέσεις. Το XL2 έχει ρυθμιστεί μέσω του webportal και λειτουργεί αυτόνομα. Επιπλέον της απεικόνισης γραφικών δεδομένων στο Noise Scout portal, τα καταχωρημένα δεδομένα μετρήσεων μπορούν να γίνουν download οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία των αρχικών τεχνικών εκθέσεων με τα αποτελέσματα των μετρήσεων όσο συνεχίζονται οι διαδικασίες μέτρησης.
Η Έγκρισης Τύπου επεκτείνει τον Μετρητή Στάθμης XL2 στον XL2-TA. Οι πελάτες που διαθέτουν τον XL2 μπορούν να αναβαθμίσουν τον μετρητή τους σε Μετρητή Στάθμης Ήχου XL2-TA εγκαθιστώντας αυτή την επιλογή. Επίσης, το εγκεκριμένο firmwareV3.11 είναι διαθέσιμο για όλους τους πελάτες XL2-TA χωρίς χρέωση για download και εγκατάσταση.
Website
Website
Email
Email
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Copyright © 2014, BON STUDIO SA, All rights reserved.
Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Δεν υπάρχουν σχόλια: