Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

24 συναρπαστικά βιβλία για να ξεκινήσεις όμορφα το καλοκαίρι σου!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το καλοκαίρι έφτασε και το ταξίδι ξεκινά από εδώ, με 24 νέους τίτλους που θα σε συντροφεύσουν τις ώρες της ξεκούρασης αλλά και της περισυλλογής.
CRIME ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΠΟΛΑ ΧΟΚΙΝΣ
ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Νο 1 μπεστ σέλερ
από την 1η εβδομάδα κυκλοφορίας
σε 15 χώρες!
Από τη συγγραφέα του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ έρχεται ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ, ακόμα πιο σκοτεινό, πιο ώριμο και πιο συναρπαστικό.
Λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της, η Νελ Άμποτ τηλεφώνησε στην αδελφή της. Η Τζουλς δεν το σήκωσε, αγνοώντας την έκκλησή της για βοήθεια. Τώρα η Νελ είναι νεκρή. Λένε ότι πήδηξε. Και η Τζουλς αναγκάζεται να επιστρέψει στο μέρος με το οποίο έλπιζε ότι είχε ξεμπερδέψει οριστικά, για να φροντίσει την έφηβη κόρη που άφησε πίσω η αδελφή της.
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: 12.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ
16,60€ | 14,94€
ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΛΕΪΛΑ ΣΛΙΜΑΝΙ
ΓΛΥΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Ιδιοφυές θρίλερ και στοχαστικό ψυχογράφημα ταυτόχρονα, ένα βιβλίο που δικαίως τιμήθηκε με το βραβείο Goncourt.
Το ΓΛΥΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ είναι ένα βιβλίο δυνατό, γραμμένο θαρρείς με το νυστέρι, από μια νεαρή συγγραφέα που εκπροσωπεί ένα νέο κίνημα Γάλλων λογοτεχνών, οι οποίοι αντλούν απευθείας από τη σύγχρονη πραγματικότητα. Άξιζε απόλυτα το βραβείο.
La Presse
15,50€ | 13,95€
ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ

ΤΖΙΛ ΣΑΝΤΟΠΟΛΟ
ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΑΡΑ ΤΖΙΟ
ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΗΣ
Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που την ενέπνευσε, που τη συγκίνησε, που την κατάλαβε πραγματικά. Έμελλε να είναι και ο τελευταίος;
Μια υπέροχη, συγκινητική ιστορία που θα καθηλώσει τους αναγνώστες.
KIRKUS REVIEWS Δυο ιστορίες στο παρελθόν και στο σήμερα με κοινό σημείο τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός μικρού παιδιού.
Τα βιβλία της Σάρα Τζίο κυκλοφορούν σε 22 χώρες!
15,50€ | 13,95€
15,50€ | 13,95€

ΤΖ. Π. ΝΤΙΛΕΪΝΙ
ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
Στα χνάρια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ, ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ για τη ζωή δύο γυναικών μέσα από ένα καλειδοσκόπιο διπροσωπίας, εξαπάτησης και θανάτου.
ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ μπήκε στη μακρά λίστα για το βραβείο CWA Gold Dagger για το Καλύτερο Crime Μυθιστόρημα της χρονιάς!
ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΣΕ 37 ΧΩΡΕΣ
15,50€ | 13,95€
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΓΙΩΤΑ ΦΩΤΟΥ
ΣΤΗΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ
Δέντρο είναι η ζωή! Καρυδιά! Μπορεί να ποτίσει τον άνθρωπο με πίκρες προτού του δώσει καρπούς.
Η Θάλεια Λυμπέρη και ο Δημοσθένης Ταρούσης, παιδιά ακόμα, συναντιούνται κάτω από μια καρυδιά, σε ένα ορεινό χωριό της Ευρυτανίας. Οι οικογένειές τους, το κράτος και η μοίρα έχουν κληροδοτήσει και στους δυο ασήκωτο φορτίο. Απελπισμένοι και βλέποντας τα όνειρά τους να πνίγονται, κάνουν λανθασμένες επιλογές, φτάνοντας στην άκρη του γκρεμού.
ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: 8.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ
15,50€ | 13,95€

ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ
ΚΑΘΕ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ
Η τολμηρή απόφαση της Μαρίνας, μιας σαραντάχρονης συζύγου και μητέρας, να συνεχίσει τις σπουδές της από εκεί όπου τις είχε αφήσει είκοσι χρόνια πριν την οδηγεί στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι, και, στη συνέχεια, στο εξωτικό Μαρόκο. Η καρμική γνωριμία της με τον Νασίρ και τα έντονα συναισθήματα που μοιράζονται ανατρέπουν τις ισορροπίες της τακτοποιημένης ζωής τους. «Ακόμα κι αν ξεχάσεις όσα σου είπα, μην ξεχάσεις ποτέ πώς σε έκανα να νιώσεις», της είχε πει ο Νασίρ...
16,60€ | 14,94€
ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

ΒΙΒΙΑΝ ΜΑΡΚΟΥ
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ
Ένα διασκεδαστικό ερωτικό μυθιστόρημα γύρω από τον χώρο των εκδόσεων, τους συγγραφείς, τα βιβλία και όσους τα αγαπάνε.
Η Δήμητρα Κορίνη –στα τριάντα πέντε, μόνη, με έναν σκύλο και αρκούντως απελπισμένη– είναι στέλεχος εκδοτικού οίκου. Ενός μικρού εκδοτικού οίκου. Πολύ μικρού, για την ακρίβεια. Τόσο μικρού, που ασφυκτιά εκεί μέσα. Για να μην πούμε ότι ο τομέας των ενδιαφερόντων του εκδοτικού οίκου είναι τελείως άσχετος με τα δικά της εκδοτικά ενδιαφέροντα. Και για να μην πούμε, επίσης, πως η βασική της δουλειά ως στελέχους είναι να φτιάχνει καφέδες και να γράφει οδηγούς αυτοβοήθειας και αυτοβελτίωσης...
15,50€ | 13,95€
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ
ΑΝΤΡΕΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ!
Μια ιστορία όπου ο έρωτας αναμετριέται με τον χρόνο.
Επανέκδοση του μυθιστορήματος Πόθοι στα φτερά των αγγέλων. Η ιστορία μιας γυναίκας που περνάει και μόνη της καλά, παρέα με τη γάτα της!
Επανέκδοση του χιουμοριστικού μυθιστορήματος της Χρυσηίδας Δημουλίδου.
14,40€ | 12,96€
15,50€ | 13,95€

ΝΙΚΟΛ-ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ
ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ
Όταν μαθαίνεις την αλήθεια, είκοσι χρόνια μετά, προσπαθείς με κάθε τρόπο να συμφιλιωθείς με τις συνέπειες από το παράλογο συναίσθημα αδικίας που κυριαρχούσε μέσα σου τόσα χρόνια. Αντέχεις όμως το τίμημα της εξιλέωσης;
17η χιλιάδα
16,60€ | 14,94€
ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΛΕΝΑ ΜΑΝΤΑ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Η Μελισσάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή μεγαλώνουν με τη μητέρα τους σ' ένα χωριό στον Όλυμπο, δίπλα σ' ένα ποτάμι. Αυτό που επιθυμούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν! Η μοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα. Μόνο που, καμιά φορά, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που στοιχειώνουν και κυνηγούν…
Πέντε γυναίκες, πέντε ζωές συγκλονιστικές, γεμάτες έρωτα και ανατροπές, ενώ το σπίτι δίπλα στο ποτάμι περιμένει υπομονετικά αυτό που ξέρει ότι θα συμβεί!
264η χιλιάδα
17,70€ | 15,93€
ΒΙΒΛΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ

ΡΟΥΤΓΚΕΡ ΜΠΡΕΓΚΜΑΝ
ΟΥΤΟΠΙΑ ΓΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ
Ο Ρούτγκερ Μπρέγκμαν μάς ταξιδεύει στην Ιστορία, πέρα από τον κλασικό διαχωρισμό Αριστεράς και Δεξιάς, εισάγοντας ρηξικέλευθες ιδέες, των οποίων ξεκάθαρα έχει έρθει η ώρα. Το ΟΥΤΟΠΙΑ ΓΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ είναι από εκείνα τα σπάνια βιβλία που σε αιφνιδιάζουν και προκαλούν αυτά που νομίζεις ότι γνωρίζεις, καταδεικνύοντας ότι το πιο μη ρεαλιστικό οικονομικό μοντέλο είναι αυτό που εφαρμόζουμε σήμερα.
ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ
15,50€ | 13,95€

ΜΑΪΚΛ ΠΑΤΟΝ – ΚΕΒΙΝ ΚΑΝΟΝ
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΚΟΜΙΚΣ
Στο Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΚΟΜΙΚΣ, οι Μάικλ Φ. Πάτον και Κέβιν Κάνον μάς εισάγουν σε έναν σύνθετο κόσμο με τον πιο απλό τρόπο. Με τον Ηράκλειτο για οδηγό μας, ταξιδεύουμε στον ποταμό της φιλοσοφίας, γνωρίζοντας κορυφαίους στοχαστές που άφησαν το στίγμα τους σε μια διάρκεια τριών χιλιετιών και παρακολουθώντας συζητήσεις και διαφωνίες πάνω σε διάφορα πεδία: από τη λογική και τη νόηση μέχρι την ηθική και την έννοια του θείου.
Το πιο διασκεδαστικό μάθημα φιλοσοφίας που θα παρακολουθήσετε ποτέ!
9,90€ | 8,91€
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

15,50€ | 13,95€

15,50€ | 13,95€
Ο θεολόγος συγγραφέας και μελετητής του Αγίου Παϊσίου επισκέφθηκε τα μέρη όπου έζησε ο Παΐσιος και συνομίλησε με ανθρώπους που τον γνώρισαν.
H πληρέστερη βιογραφία για τον Άγιο Παΐσιο
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΜΠΕΡΝΑΝΤΕΤ ΦΙΣΕΡ
ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ... ΣΕΛΙΔΕΣ
Η συγγραφέας, που κάποτε ήταν υπέρβαρη, αποκαλύπτει τον εύκολο τρόπο με τον οποίο ξαναβρήκε τη σιλουέτα της και την υγεία της.
9,90€ | 8,91€
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ

ΔΙΔΥΜΑ ΜΩΡΑΚΙΑ – ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ
Το λεύκωμα αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για διδυμάκια, με διπλό χώρο για καθεμία από τις πιο πολύτιμες πρώτες στιγμές στην κοινή ζωή τους, καθώς και με θηκούλες για να φυλάξετε αναμνηστικά και φωτογραφίες!
15,50€ | 13,95€

16,60€ | 14,94€

16,60€ | 14,94€
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ!
& ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!
Δυο πανέμορφα λευκώματα για να φυλάξετε στις σελίδες τους όλες τις πολύτιμες αναμνήσεις σας από τις πρώτες μέρες του μωρού σας μέχρι και τα τρία του χρόνια.
e-books
Με περισσότερες από 1.300 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά,
απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!

12,99€

Δεν υπάρχουν σχόλια: