Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

22 απίθανα βιβλία με εκπτώσεις έως 50%!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Για τον μήνα αυτό προτείνουμε τους παρακάτω τίτλους σε προσφορά, που θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 31/10!
Μπορείς να τους αναζητήσεις στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σου ή, εναλλακτικά, να διαλέξεις τα βιβλία που θέλεις από το www.psichogios.gr και να τα αποκτήσεις με έκπτωση κάνοντας χρήση του κουπονιού OFFOCTOBER17 .
Οι προσφορές αυτές αφορούν τα έντυπα βιβλία αποκλειστικά (όχι τα ebooks).
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΔΑΦΝΗ ΣΟΥΜΑΝ
Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΣΕΧΡΑΖΑΤ
Σμύρνη, 1905. Στο «Μαργαριτάρι της Ανατολής», καταφτάνει ο Αβινάς Πιλάι. Είναι Ινδός, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ερωτευτεί την Εντίτ, κόρη πλούσιας λεβαντίνικης οικογένειας. Οι δυο νέοι δε θα παντρευτούν ποτέ, και η Εντίτ θα φύγει για τη Γαλλία λίγο προτού η Σμύρνη παραδοθεί στις φλόγες, φανερώνοντας στον αγαπημένο της ένα μυστικό που θα τη στοιχειώνει.
Δεκαεπτά χρόνια αργότερα, μια νεαρή κοπέλα, Ελληνίδα χριστιανή, γίνεται μάρτυρας της σφαγής της οικογένειάς της.
Σμύρνη, 2005. Η εκατοντάχρονη Σεχραζάτ αποφασίζει να καταγράψει την ιστορία της. Και καθώς οι σελίδες γεμίζουν αναμνήσεις μιας ζωής, παλιά μυστικά θα έρθουν στο φως.
Μια ιστορία με φόντο τη Σμύρνη, που διαβάζεται σαν παραμύθι!
16,60€ | 11,62€

ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ
Η Ελένη, σύζυγος του Άρη, ζει για δεκαπέντε χρόνια σε μια εικονική πραγματικότητα. Κλεισμένη στο χρυσό κλουβί του γάμου της, τρέφεται με ψέματα, απάτες και προδοσία. Όταν όλα θα αποκαλυφθούν, θα βρει τη δύναμη να φύγει και να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή.
Στον δρόμο της θα συναντήσει τον Ορέστη, ο οποίος δίνει μάχες για να σώσει τη μονάκριβη κόρη του από τον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών. Οι δοκιμασίες που θα περάσουν θα είναι πολλές και μεγάλες, αλλά το πείσμα τους να διαλύσουν τις σκιές του παρελθόντος και να βγουν νικητές στο φως θα είναι μεγαλύτερο.
Αντίθετα ο Άρης θα κληθεί να πληρώσει σκληρό τίμημα για τις παράνομες πράξεις του.
Όταν όλα βγαίνουν στο φως, ή θα λάμψουν ή θα καούν!
15,50€ | 10,85€

ΓΙΟΛΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ
Κανείς δε φανταζόταν πως μια ξέγνοιαστη βραδιά γλεντιού και χαράς θα μετατρεπόταν σε εφιάλτη. Ένα αναπάντεχο ατύχημα κόστισε στην Ιάνθη την τετραπληγία. Σε κλάσμα δευτερολέπτου είδε τα όνειρά της να γκρεμίζονται και πίστεψε για λίγο πως δεν άξιζε να ζει μια τέτοια ζωή. Όμως βρήκε τη θέληση και το κουράγιο να αγωνιστεί και να διεκδικήσει όσα της ανήκαν. Και η ζωή πήρε τον δρόμο της και τα όνειρά της άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα.
Μια ιστορία για την πίστη στον άνθρωπο και τη δύναμη της αγάπης!
17,70€ | 12,39€ 
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ

9,90€
4,95€


9,90€
4,95€


9,90€
4,95€


17,70€
8,85€
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

9,90€
4,95€


19,90€
9,95€

9,90€
4,95€


14,40€
7,20€
GRAPHIC NOVEL ME ΕΚΠΤΩΣΗ

ΑΛΙΣ ΠΑΝΤΕΡΜΙΛΕΡ - ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΟΛ
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΛΟΤΑ 3 - ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
Γιούχου, επιτέλους διακοπές! Οι περισσότεροι από την τάξη μου θα μείνουν στο σπίτι τους. Μόνο εμείς θα πάμε οικογενειακώς σε ένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ στη ΒΑΥΑΡΙΑ. Στο ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ υπάρχουν σίγουρα πολλά ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ζώα. Κι εγώ λατρεύωωωωωω τα ζώα!!!
Κι εκτός των άλλων, θα μπορώ να εξασκηθώ μαζί τους. Γιατί πλέον ξέρω το μυστικό της μαγικής μου φλογέρας. Πρέπει απλώς να βρω τις σωστές νότες…
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....


11,10€ | 7,77€ 
LEGO ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

9,90€
4,95€

9,90€
4,95€

6,60€
3,30€

6,60€
3,30€
ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

8,80€
6,16€

8,80€
6,16€

8,80€
6,16€
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΔΡΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ
Το πρωί είχε βρέξει καρεκλοπόδαρα, αλλά γρήγορα βγήκε ο ήλιος, μαζί μ' ένα υπέροχο ουράνιο τόξο… Στο διάλειμμα, ενώ όλα τα δρακάκια βγήκαν στο προαύλιο για να παίξουν, ο Ναπολέων κάθισε σ' ένα παγκάκι αμίλητος. Το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στην Ιωσηφίνα που έπαιζε κυνηγητό με τις φίλες της. Δεν πρόσεξε τον Αρθούρο που ήρθε από πίσω του, του έδωσε μια με την ουρά του και τον ξάπλωσε στο βρεγμένο σκάμμα! Ο κόσμος λες και σταμάτησε για μια στιγμή να γυρίζει… Είδε όλα τα δρακάκια να έχουν σταματήσει το παιχνίδι τους και να τον παρατηρούν. Τα περισσότερα γελούσαν.
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ!
11,10€ | 7,77€
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΜΑΓΙΑ ΒΑΝ ΓΟΥΑΓΚΕΝΕΝ
ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ
Η Μάγια δεν ήταν ποτέ δημοφιλής. Μάλλον ανήκε κάπου στον πάτο της κοινωνικής ιεραρχίας. Προτού ξεκινήσει την Τρίτη Γυμνασίου, όμως, αποφασίζει να κάνει ένα διαφορετικό κοινωνικό πείραμα: να ακολουθήσει για όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς έναν οδηγό της δεκαετίας του '50 με θέμα «Πώς να γίνεις δημοφιλής», γραμμένο από την Μπέτι Κορνέλ, πρώην έφηβο μοντέλο.
Τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά, συχνά στενόχωρα αλλά γεμάτα εκπλήξεις. Με χιούμορ και χάρη, το ταξίδι της Μάγια θα προσφέρει στους αναγνώστες όλων των ηλικιών ένα μάθημα αυτοπεποίθησης και θα τους βοηθήσει να καταλάβουν τι πραγματικά σημαίνει να είσαι δημοφιλής.
Είναι δυνατόν τα ρόλεϊ, οι κορσέδες, η βαζελίνη και μια σειρά πέρλες να κάνουν ένα ντροπαλό κορίτσι να βγει από το καβούκι του;
12,20€ | 6,10€

ΤΖΕΪΜΣ ΦΡΕΪ, ΝΙΛΣ ΤΖΟΝΣΟΝ-ΣΕΛΤΟΝ
ENDGAME 3: ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Για τη Σάρα, τον Ιάγκο, την Άσλινγκ, τον Μακάμπι, τη Σάρι, τον Αν και τον Χιλάλ, το Endgame έχει φτάσει στην τελική φάση. Το Κλειδί της Γης και το Κλειδί του Ουρανού έχουν βρεθεί και απομένει ένα: το Κλειδί του Ήλιου. Είναι το μοναδικό που μπορεί να βοηθήσει έναν Παίκτη να σώσει τον πολιτισμό του, ενώ οι υπόλοιποι θα χαθούν. Και μόνο ένας μπορεί να νικήσει.
Ίσως, όμως, οι κανόνες να μην είναι τόσο απλοί.
Για όποιον λόγο κι αν Παίζουν όλοι οι Παίκτες έχουν κάτι κοινό: είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΤΟ ENDGAME ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΤΟ ENDGAME ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
15,50€ | 7,75€


ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 | FAX : 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654 | FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: