Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΚΘΒΕ: Πρεμιέρα για την Παιδική Σκηνή ΕΛΙΖΑ στο Βασιλικό Θέατρο και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα


Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος: Πρεμιέρα για την Παιδική Σκηνή ΕΛΙΖΑ στο Βασιλικό Θέατρο και τι άλλο παίζει αυτή την εβδομάδα
«Ελίζα» ή «Γιατί Αξίζει να πεθάνει κανείς για έναν Παπαγάλο!»
Η πιο συναρπαστική και γοητευτική ιστορία αγάπης για ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα... Ένα κορίτσι που αγωνίζεται για τα πιστεύω της και τον έρωτά της. Ένας καπετάνιος γένους θηλυκού.
​Φώτα! Μουσική! Σπαθογραφίες!
Σαλπάρουμε για την Ελίζα!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο! Εξασφαλίστε τα εισιτήριά σας και μεταφερθείτε σ' έναν κόσμο... μαγικό!
Συνεχίζοντας την εξαιρετική συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου - Ανοιχτό Πολυϊατρείο Θεσσαλονίκης, στην πρεμιέρα της παράστασης το ΚΘΒΕ καλεί τους θεατές να προσφέρουν δωρεάν φάρμακα. Η συλλογή των σκευασμάτων θα γίνει από τις 12 ως και τις 19 Νοεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο και στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ στο 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου​
Συμμετέχουμε και στο 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με μια πρωτότυπη δράση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου σε πέντε διαφορετικούς χώρους του Φεστιβάλ!
Πασίγνωστα θεατρικά έργα που πέρασαν στο πανί της μεγάλης οθόνης

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μας!
Περισσότερες Πληροφορίες
Το ΚΘΒΕ στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia
Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, συμμετέχουμε στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που διοργανώνει η ΔΕΘ – HELEXPO από 10 μέχρι 12 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

​Εκπροσωπώντας τον μεγαλύτερο καλλιτεχνικό οργανισμό της Θεσσαλονίκης με 5 χειμερινές σκηνές, 2 υπαίθρια θέατρα, 500.000 θεατές ετησίως, πανελλαδικές περιοδείες και διεθνή δραστηριότητα, το ΚΘΒΕ αποτελεί μία κοιτίδα πολιτισμού, που συμβάλλει δυναμικά στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας.​
Περισσότερες Πληροφορίες
Συνεχίζονται...
ΠΡΩΤΟΣ μήνας παραστάσεων για την ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ με πάνω από 7.000 θεατές, πρώτος μήνας και για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ με όλες τις παραστάσεις sold-out!
ΔΕΥΤΕΡΗ εβδομάδα παραστάσεων για τη ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ με πάνω από 2.500 θεατές και για ταΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΥΨΗ με πάνω από 2.000 θεατές.
ΤΡΙΤΗ εβδομάδα παραστάσεων για το ΓΚΙΑΚ με περισσότερους από 1.000 θεατές!
Και ένας Νοέμβρης με ΤΡΕΙΣ πρεμιέρες για τη Βρεφική, την Παιδική και τη Νεανική Σκηνή με τις παραστάσεις ΚΟΙΤΑ!, ΕΛΙΖΑ και ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ;.
​Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων μέχρι και τον Δεκέμβριο!​
Πρόγραμμα Παραστάσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: