Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Νέα απίθανα βιβλία για μικρούς αναγνώστες!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Τα νέα βιβλία του Ιανουαρίου είναι εδώ! Ανακάλυψε τις καλύτερες προτάσεις για τους αγαπημένους σου, καθώς και απίθανους διαγωνισμούς, φανταστικές προσφορές και πολλά άλλα!
GRAPHIC NOVELS

ΤΖΟΡΙ ΤΖΟΝ, ΜΑΚ ΜΠΑΡΝΕΤ
ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ 3
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕXΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, και οι δύο φίλοι, ο Μάιλς και ο Νάιλς, περνούν χαλαρά τις μέρες τους σ' ένα κρησφύγετο στο δάσος απολαμβάνοντας σνακ και δροσερή λεμονάδα, πότε ξάπλα στα σλίπινγκ μπαγκ τους διαβάζοντας βιβλία και πότε κάνοντας φάρσες στην Επιχείρηση Ίσκιος, δηλαδή τον Τζος Μπάρκιν και την παρέα του. Όταν μια μέρα ο Μάιλς και ο Νάιλς αρπάζουν τη σημαία της Επιχείρησης Ίσκιος, ο νταής Τζος Μπάρκιν και οι υποτακτικοί του από την Κατασκήνωση Ουρλιαχτών και Κάμψεων της Κοιλάδας των Χασμουρητών ορκίζονται να την πάρουν πίσω. Τότε ένας πρωτότυπος πόλεμος φάρσας ξεκινά, καθώς αναμετριούνται η εξυπνάδα με τη δύναμη.
Και όπως γνωρίζουν οι απανταχού φαρσέρ, η πραγματική τέχνη του πολέμου, συνίσταται στο να κερδίζεις χωρίς καν να χτυπήσεις.
«Μια διπλή δόση διασκέδασης και αταξίας!»
Τζέφ Κίνι
Διάβασε πώς ξεκίνησε ο πόλεμος της φάρσας



ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ «ΦΡΟΥΤΑ»

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΜΠΕΡΟΥ
Ο ΤΡΕΛΟΚΑΜΠΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΕΛΕΝΑ ΑΡΤΖΑΝΙΔΟΥ
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
Ο Δημήτριος Καμπέρος, ο επονομαζόμενος «Τρελοκαμπέρος», ο πρώτος Έλληνας στρατιωτικός αεροπόρος, πετάει στο Φάληρο με το πρώτο διπλάνο, το «Δαίδαλος», το 1912 και κατακτά τους αιθέρες. Πλήθος κόσμου συρρέει με κάθε ευκαιρία για να θαυμάσει τις εκπληκτικές επιδείξεις του δίπλα από τον Ζωολογικό Κήπο του Φαλήρου. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο μικρός Αλέξανδρος, που, εντυπωσιασμένος από τις τολμηρές πτήσεις του δεινού αεροπόρου, ονειρεύεται να γίνει κι αυτός αεροπόρος… Από μικρά παιδιά, η Ζιζού και ο Άλκιμος κάνουν πάντα μαζί τα πράγματα που αγαπούν. Σε μια στιγμή, το νεαρό αγόρι προτείνει στην κολλητή του: «Γρήγορα, έλα μαζί μου στο συνεργείο του μπαμπά μου», και η Ζιζού αναρωτιέται τι να κάνει μέσα στις μουτζούρες. Επειδή όμως αγαπά τον Άλκιμο, ξεπερνά τον δισταγμό της, και εκείνος, με τη σειρά του, την ακολουθεί στην τελική πρόβα μπαλέτου.
Γιατί η αληθινή φιλία νικά κάθε στερεότυπο και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά όταν μοιράζονται τα ενδιαφέροντά τους.
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ


Αγαπημένα κλασικά παραμύθια
Μια όµορφη πριγκίπισσα που πέφτει σε ύπνο βαθύ, µια µαγική φασολιά που φτάνει ως τον ουρανό, τρία µικρά γουρουνάκια και τα σπίτια τους, µια βροχή από χρυσά νοµίσµατα, ένας µεταµφιεσµένος λύκος, ένα τοσοδούλικο κοριτσάκι και µια µικρή ερωτευµένη γοργόνα, μια κόκκινη κάπα, ένα δηλητηριασµένο µήλο, ένας έξυπνος γάτος, ένα µικρό άσχηµο παπάκι, µια κολοκύθα που µεταµορφώνεται σε άµαξα, ένα σπίτι από ζαχαρωτά και ένα τέρας όχι και τόσο άγριο…
Καλώς ήρθατε στον φανταστικό κόσµο των κλασικών παραµυθιών!
Τα παραμύθια με τα οποία μεγαλώσαμε!
ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΗΧΟΥΣ


Χαριτωμένα κατοικίδια,
φοβερά οχήματα
Παιδιά, ελάτε να γνωρίσετε πολλά χαριτωμένα κατοικίδια ζωάκια και να δείτε πώς περνούν παρέα με τους ανθρώπους! Πατήστε τα κουμπιά για να ακούσετε τους ήχους που βγάζουν! Γνωρίστε επίσης, διάφορα οχήματα, και ακούστε τους δυνατούς ήχους που βγάζουν σε αυτά τα διαδραστικά βιβλία με τη ζωηρή εικονογράφηση!
ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΠΑΖΛ
Υπέροχα κουτιά παζλ με βιβλιαράκι




e-books
Με περισσότερες από 1.300 επιλογές τίτλων σε e-books, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!




ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

ΑΝΤΡIΑ ΜΠΕΪΤΙ
ΙΓΚΙ ΠΕΚ, Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
Πάρτε μέρος στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους τρεις τυχερούς που θα διαβάσουν πρώτοι το βιβλίο ΙΓΚΙ ΠΕΚ, Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!
Συμμετοχή έως: 8/2/2018
Πάρτε μέρος στην κλήρωση εδώ!
ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Συγγραφείς του μήνα
Τζόρι Τζον, Μακ Μπαρνέτ
Συνέντευξη
Έλενα Αρτζανίδου
Συνέντευξη
Χρήστος Δημόπουλος
Δημοσίευμα
Πιάσε το τιμόνι, Γίγαντα
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΤΖΟΡΙ ΤΖΟΝ, ΜΑΚ ΜΠΑΡΝΕΤ - ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ
Ο Μάιλς και ο Νάιλς έκλεισαν το στόμα τους.
Έχωσαν το κεφάλι τους μέσα στα λουλούδια για να ταιριάξουν με το λιβάδι, που βρισκόταν πάνω σ' έναν μικρό λόφο που έβλεπε σε μια συστάδα δέντρων. Ο Μάιλς και ο Νάιλς σύρθηκαν προς τα εμπρός και πήραν θέση πίσω από έναν μεγάλο γρανιτένιο βράχο. Από εκεί μπορούσαν να κατασκοπεύουν το δάσος.
Στο δάσος υπήρχαν σκουπίδια – στραπατσαρισμένα κονσερβοκούτια και περιοδικά σκισμένα στη μέση, ένα κουβαριασμένο πουλόβερ που βούλιαζε μέσα σε μια λιμνούλα από λάσπη. Ένα παλιό μαχαίρι μπηγμένο σ' έναν κομμένο κορμό δέντρου. Κάτι κακοβαμμένες πινακίδες ήταν καρφωμένες πάνω σε κορμούς δέντρων.
Οι φωνές μέσα στο δάσος δυνάμωσαν. Κάποιος είπε την τελευταία φράση σ' ένα χαζό ανέκδοτο. Ένα χυδαίο τραγούδι τραγουδήθηκε φάλτσα. Και μετά τρία αγόρια όρμησαν στο ξέφωτο κακαρί ζοντας, σπρώχνοντας και κλοτσώντας.
Η Επιχείρηση Ίσκιος.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Το τρομερό δίδυμο 1 (ΤΖΟΡΙ ΤΖΟΝ, ΜΑΚ ΜΠΑΡΝΕΤ)

Το τρομερό δίδυμο 2 – Από το κακό στο χειρότερο (ΤΖΟΡΙ ΤΖΟΝ, ΜΑΚ ΜΠΑΡΝΕΤ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΕΣ. Ένα βιβλίο που απορρίπτει τα στερεότυπα.
Ποιος είπε ότι τα μικρά κορίτσια πρέπει να έχουν για πρότυπο τις πριγκίπισσες των παραμυθιών; Οι «Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες» των Εκδόσεων Ψυχογιός είναι ένα βιβλίο που εμπνέεται από επιστήμονες, πολεμίστριες και καλλιτέχνιδες που έγραψαν ιστορία, και ενθαρρύνει τις γυναίκες να κυνηγήσουν από νωρίς τα όνειρά τους.

ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654

Δεν υπάρχουν σχόλια: