Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Συζήτηση με τον Δρ. Σταμάτη Κριμιζή / Επίδειξη λειτουργίας πηνίου Tesla, Σάββατο 3/3

Like  Tweet  Pin  +1 
krimigis
 

Συζήτηση με τον Δρ. Σταμάτη Κριμιζή / Επίδειξη λειτουργίας πηνίου Tesla, Σάββατο 3/3

Συζήτηση με τον Δρ. Σταμάτη Κριμιζή με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ «Το απώτατο σημείο της ανθρωπότητας»

voyager-580x387
Που βρίσκεται το Voyager;
Μάθετε τα πάντα για το διάσημο διαπλανητικό διαστημόπλοιο το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 20:00, στο Ολύμπιον, στην ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ «Το απώτατο σημείο της ανθρωπότητας» της Έμερ Ρέινολντς.
Μετά την προβολή, θα συζητήσουμεμε τον πολυβραβευμένο διαστημικό επιστήμονα και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών Δρ. Σταμάτη Κριμιζή, σημαντικό στέλεχος της NASA, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε αποστολές προς όλους τους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς. Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Απριλίου 2018 από την εταιρεία διανομής Filmtrade.
***

Επίδειξη λειτουργίας πηνίου Tesla και μουσική συναυλία Theremin

unnamed
Το ΝΟΗΣΙΣ σας προσκαλεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στις 19.00, σε επίδειξη λειτουργίας του πηνίου Tesla, τάσης 12 εκατομμυρίων Volt και ύψους 4,5 μέτρων και μουσική συναυλία Theremin με τη May Roosevelt.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης «Νίκολα Τέσλα – Ο άνθρωπος που εφηύρε το μέλλον», που λόγω μεγάλης προσέλευσης κοινού, παρατείνει τη λειτουργία της μέχρι τις 31 Μαΐου 2018.
Είσοδος ελεύθερη (για την εκδήλωση)
Για είσοδο στην έκθεση μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια (5€ κανονικό, 3€ μειωμένο) από τις 13.00 από το ταμείο του ΝΟΗΣΙΣ.
Διευκρινίζεται πως τη μέρα αυτή λόγω της εκδήλωσης δεν θα πραγματοποιηθεί η ξενάγηση στις 19.00 στην έκθεση Tesla, ενώ από τις 8.45 και μετά δεν θα πραγματοποιηθούν οι προβολές σε Πλανητάριο, Κοσμοθέατρο και Προσομοιωτή.
Περισσότερα για την έκθεση εδώ.
***
Το Σάββατο 3/3 δεν θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο στον ΟΦΑ λόγω των δύο εκδηλώσεων στο ΝΟΗΣΙΣ και στο Ολύμπιον. Τα γραφεία του ΟΦΑ θα παραμείνουν κλειστά.
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: