Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Πτώση τιμών έως -50% 🍂


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Για τον μήνα αυτό προτείνουμε τους παρακάτω τίτλους, που θα είναι σε προσφορά μέχρι τις 30/11!
Μπορείς να τους αναζητήσεις στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σου ή, εναλλακτικά, να διαλέξεις τα βιβλία που θέλεις από το www.psichogios.gr και να τα αποκτήσεις με έκπτωση, κάνοντας χρήση του κουπονιού OFFNOV18 .
Οι προσφορές αυτές αφορούν τα έντυπα βιβλία αποκλειστικά (όχι τα e-books).
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ | ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ

ΝΤΑΒΙΝΤ ΛΑΓΚΕΡΚΡΑΝΤΖ
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΔΙΨΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
Η Λίσμπετ Σαλάντερ εκτίει μειωμένη ποινή στις γυναικείες φυλακές Φλουντμπέργια και κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει οποιαδήποτε σύγκρουση με τις συγκρατούμενές της. Όταν προστατεύει μια κοπέλα από το Μπανγκλαντές που κρατείται στο διπλανό κελί, μπαίνει αμέσως στο στόχαστρο της Μπενίτο, της ανεπίσημης αρχηγού της φυλακής.
Η σειρά MILLENΝIUM αποτέλεσε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, αφού οι συνολικές πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τα 89 εκατομμύρια αντίτυπα, τα δικαιώματα έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ έχουν γυριστεί και αντίστοιχες κινηματογραφικές ταινίες.

ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΦΡΑΝΖΕΝ
ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
Ύστερα από περίπου πενήντα χρόνια ως σύζυγος και μητέρα, η Ένιντ Λάμπερτ είναι έτοιμη να απολαύσει τη ζωή. Δυστυχώς, ο άντρας της, ο Άλφρεντ, πάσχει από Πάρκινσον και τα παιδιά τους έχουν εγκαταλείψει την οικογενειακή φωλιά για να βιώσουν τις προσωπικές τους καταστροφές.
Ένα μυθιστόρημα εξαιρετικά ρεαλιστικό, σκοτεινά ξεκαρδιστικό και βαθιά ανθρώπινο, που επιβεβαιώνει ότι ο Τζόναθαν Φράνζεν είναι ένας από τους ευφυέστερους ερμηνευτές της αμερικανικής κοινωνίας και της αμερικανικής ψυχής.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΝΘΕΑΚΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ
Καλιφόρνια, δεκαετία του 1930. Η νεαρή Περσεφόνη Λυδάκη, κόρη Ελλήνων μεταναστών, είναι τρελά ερωτευμένη με τον Αντόνιο, γιο του αριστοκράτη αφεντικού της οικογένειάς της, Φερνάντο Λοπέζ. Ο Αντόνιο ισχυρίζεται ότι νιώθει το ίδιο, όμως, η απρόσμενη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προς την Περσεφόνη θα βάλει ταφόπλακα στη σχέση τους και θα απομακρύνει την κοπέλα από την οικογένειά της και την πατρίδα της.



ΕΦΗΒΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ




ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ



ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ






ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683

Δεν υπάρχουν σχόλια: