Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Μουσικό Χωριό 2019 - Παλλόμενο Σώμα II

MV logo 2019 new
 
Παλλόμενο σώμα ΙΙ ή αλλιώς η μουσική ως υποστηρικτικός λίθος στην καλλιτεχνική δημιουργία. Όταν αυτή συνυπάρχει ισάξια μέσα στις άλλες παραστατικές τέχνες, οδηγεί την αφήγηση, φωτίζει τις εικόνες και την κίνηση, όταν οι σωματικές αισθήσεις συντονίζονται μαζί σε μια κινηματογραφική ταινία, σε μια θεατρική ή χορευτική παράσταση, σε ένα video game.
Έξι εργαστήρια κι οκτώ καλλιτέχνες απαρτίζουν τον κορμό της τέταρτης περιόδου του Μουσικού Χωριού 2019.
Ο Νίκος Κυπουργός, ο Γιώργος Εμμανουήλ Λαζαρίδης, ο Περικλής Λιακάκης, οΣίμος Κακάλας, ο Μανόλης Μανουσάκης, η Βίκυ Μπισμπίκη, ο Λευτέρης Μουμτζήςκαι ο Χρήστος Γούσιος, καλλιτέχνες με πλούσιο έργο, βραβεύσεις και ιδιαίτερο στίγμα καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα από την pop κουλτούρα μέχρι και την αιχμή της σύγχρονης δημιουργίας, σε χώρους όπως η μουσική στην σκηνή και τον κινηματογράφο, το sound design, την τραγουδοποιΐα, τις εφαργογές ήχου και εικόνας στα smartphones, τα tablets και τους υπολογιστές, τη φωνή και το θέατρο.
Τα εργαστήρια θα πλαισιωθούν όπως κάθε χρονιά από συναυλίες και παραστάσεις, οι οποίες είναι δωρεάν για το φιλόμουσο κοινό που θα επισκεφτεί το όμορφο χωριού του Αγίου Λαυρεντίου.
Περισσότερες πληροφορίες για τα εργαστήρια και τις λοιπές δράσεις στοΠΑΛΛΟΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΙΙ του Μουσικού Χωριού θα βρείτε στον ιστότοπο της διοργάνωσης www.music-village.gr, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

Σας περιμένουμε!
Προσκαλούμε λοιπόν σπουδαστές ή επαγγελματίες από το χώρο της μουσικής και των παραστατικών τεχνών, καθώς και ελευθέρους ή ακαδημαϊκούς ερευνητές των ανθρωπιστικών επιστημών να συμμετέχουν ενεργά στα συμβιωτικά εργαστήρια, τις συλλογικές δράσεις, τις διαλέξεις και τα residencies του καλοκαιριού, αλλά και όλους τους φιλότεχνους που επιθυμούν να μοιραστούν την πανδαισία των δεκάδων παραστάσεων και συναυλιών που πραγματοποιούνται τις μέρες εκείνες στον Άγιο Λαυρέντιο, πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Περισσότερα για τα εργαστήρια της 4η Περιόδου (26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ~ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)
Παλλόμενο Σώμα II:
Αυτογνωσία, οπτική αντίληψη και γλώσσα του σώματος στην Πιανιστική Τέχνη επί σκηνής
Συντονισμός – εμψύχωση: Γιώργος Εμμανουήλ Λαζαρίδης

Ήχος, αυτοσχεδιασμός και live visuals
Συντονισμός – εμψύχωση: Μανώλης Μανουσάκης
H ψυχοσύνθεση του μουσικού
Συντονισμός – εμψύχωση: Λευτέρης Μουμτζής
Μουσική επί σκηνής / μουσική σύνθεση και δραματουργία
Συντονισμός – εμψύχωση: Περικλής Λιακάκης - Νίκος Κυπουργός
Πίσω από τη μάσκα
Συντονισμός – εμψύχωση: Σίμος Κακάλας
Ο ήχος ως Μουσική κι η Μουσική ως ήχος
Συντονισμός – εμψύχωση: Χρήστος Γούσιος

Ολόκληρο το πρόγραμμα εργαστηρίων του Μουσικού Χωριού ΕΔΩ
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής
θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας.

 

Μουσικό Χωριό 2019
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: