Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

💼 Ποιος είπε ότι τα βιβλία πιάνουν χώρο στη βαλίτσα σας;



Η βαλίτσα σου κοντεύει να σκάσει και δεν χωράει ούτε καρφίτσα; Μη σκας! Υπάρχει πάντα τρόπος να έχεις μαζί σου το αγαπημένο σου βιβλίο στο ταξίδι, στο tablet ή ακόμα και στο κινητό σου.
Για σένα που δεν αποχωρίζεσαι την τεχνολογία ούτε στις διακοπές ή είναι τόσα πολλά τα βιβλία που θέλεις διαβάσεις, τα ebooks σου δίνουν τη λύση και κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη.
Ψηφιακά best seller

Μαχαίρι του Jo Nesbo
Η δωδέκατη περιπέτεια του Χάρι Χόλε, του αγαπημένου αντιήρωα, από τον ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας είναι σίγουρα το απόλυτο μπεστ σέλερ του φετινού καλοκαιριού.
Το χρυσό κλουβί της Camilla Lackberg
Η βασίλισσα των μπεστ σέλερ της Σουηδίας επιστρέφει με μια ιστορία εξαπάτησης, λύτρωσης και όμορφης, αμείλικτης εκδίκησης.
Σελίδες: 680 Σελίδες: 432

Μικρές φωτιές παντού της Celeste Ng
Ένα κοινωνικό, ρεαλιστικό, σύγχρονο αμερικανικό μυθιστόρημα για τη μητρότητα και τις οικογενειακές σχέσεις, την εφηβεία, τον ρόλο της φυλής και της κοινωνικής τάξης, αγαπημένο εκατομμυρίων αναγνωστών.
Σύντομη ιστορία της Ευρώπης του John Hirst
Μια οξυδερκής, προκλητική αλλά και χιουμοριστική καταγραφή ενός από τους σημαντικότερους ανθρώπινους πολιτισμούς, η οποία φτάνει ως το σήμερα.
Σελίδες: 496 Σελίδες: 320

Ελληνική λογοτεχνία

Αναψηλάφηση του Βασίλη Γκουρογιάννη
Πέρα δώθε της Χριστίνας Πουλίδου
Ένα πολιτικό, υπαρξιακό μυθιστόρημα, μια αξονική τομογραφία των τελευταίων πενήντα ετών της χώρας μας που ασθενεί βαριά. Σύρος, 19ος αιώνας: Οι μυλόπετρες της ιστορίας και της εξέλιξης μεταμορφώνουν ένα νησί και την πορεία μιας οικογένειας. Ένα απολαυστικό ιστορικό μυθιστόρημα.
Σελίδες: 424 Σελίδες: 456

Ξένη λογοτεχνία

Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ του Χάινριχ Μπελ
Fake news, παραπληροφόρηση, διασυρμός: Ένα καυστικό αφήγημα του νομπελίστα συγγραφέα που καθηλώνει με την αλήθεια του.
Η ζωή μου: Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν αφηγείται του R. J. Gadney
Ένα οξυδερκές αφήγημα, ανάμεσα στην επινόηση και την πραγματικότητα, που φωτίζει τον πραγματικό άνθρωπο πίσω από τον μύθο. Ένα γοητευτικό και συγκινητικό μυθιστόρημα, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που καλύπτει σχεδόν έναν αιώνα ιστορίας.
Σελίδες: 216 Σελίδες: 368

Αστυνομική λογοτεχνία

Η ξηρασία της Jane Harper
Το δυναμικό ντεμπούτο της Jane Harper, ένα επικό θρίλερ, έρχεται με δύναμη από την Αυστραλία με διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, σαρώνοντας τα βραβεία.
Ξέχασέ με της Clare Mackintosh
Η αστυνομία λέει ότι ήταν αυτοκτονία. Η Άννα λέει ότι ήταν φόνος. Κάνουν λάθος και οι δύο. Η μάστερ των εκπλήξεων και των ανατροπών κάνει πάλι το θαύμα της.
Σελίδες: 424 Σελίδες: 472

Ταξίδια στον χώρο και στον χρόνο

Ταξίδι στη σκιά του Βυζαντίου του William Dalrymple Σμύρνη 1919-1922: Αριστείδης Στεργιάδης εναντίον Χρυσόστομου του Βασίλη Ι. Τζανακάρη
Ακολουθώντας τα ίχνη δύο βυζαντινών μοναχών ο διάσημος περιηγητής και συγγραφέας ταξιδεύει στον χώρο και στον χρόνο αποτυπώνοντας μοναδικά τη σύγκρουση μεταξύ Ανατολής και Δύσης.
Το συναρπαστικό χρονικό μιας φλογισμένης τριετίας. Η σκοτεινή και άγνωστη σύγκρουση των δύο κορυφαίων ηγετών της Σμύρνης.
Σελίδες: 656 Σελίδες: 720

Τα ebooks των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διατίθενται σε κρυπτογραφημένο αρχείο pdf ή epub (Adobe DRM) και έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία ώστε να μπορούν να διαβαστούν τόσο σε υπολογιστή όσο και σε συσκευές ανάγνωσης e-readers και tablets.

Δεν υπάρχουν σχόλια: