Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

🎁 Ταξίδια με έναν δράκο: Διάβασε τις περιπέτειες του δράκου Καρύδα και κέρδισε απίθανα δώρα!



Πάρε κι εσύ μέρος στον πιο διασκεδαστικό Μαραθώνιο Ανάγνωσης
διαβάζοντας τις συναρπαστικές περιπέτειες του μικρού δράκου Καρύδα και της παρέας του.
Ακολούθησέ τους σε άλλες εποχές, χώρες, πλανήτες.
Πολλά απίθανα δώρα σε περιμένουν.
Τι κάνει τα παιδιά όλου του κόσμου να λατρεύουν τον μικρό δράκο Καρύδα; Αν είσαι και εσύ ένα από αυτά τα παιδιά που λατρεύουν τον μικρό πορτοκαλή δράκο ο οποίος πετάει φλόγες από το στόμα και φοράει μπλε κασκέτο, μη χάσεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στον πιο συναρπαστικό Μαραθώνιο Ανάγνωσης και να κερδίσεις πλούσια δώρα.
Αν είσαι γενναίος/α σε προ(σ)καλούμε να ζήσεις του κόσμου τις απίθανες περιπέτειες, διαβάζοντας τις ιστορίες του αξιαγάπητου δράκου και των κολλητών του, της σκαντζοχοιρίνας Ματίλντας και του φαγανοδράκου Όσκαρ. Μπορεί να αλλάξεις εποχή, χώρα ή πλανήτη. Το σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσεις και θα γελάσεις με την καρδιά σου και ίσως είσαι ένας / μία από τους/τις δεκαπέντε τυχερούς/ές που θα κερδίσουν εισιτήρια για το Αττικό Πάρκο ή για θεατρικές παραστάσεις, παιχνίδια και βιβλία.
Μπορείς να επιλέξεις πόσα από τα δεκαπέντε βιβλία της σειράς θα διαβάσεις, να δηλώσεις συμμετοχή και να απαντήσεις στις ερωτήσεις μέχρι τις 31/12/2019, για να μπεις στην κλήρωση για πλούσια δώρα.
Αν διαβάσεις και τα 15 βιβλία είσαι Χρυσός/ή Αναγνώστης/Αναγνώστρια.
Αν διαβάσεις 10 βιβλία είσαι Ασημένιος/α Αναγνώστης/Αναγνώστρια.
Αν διαβάσεις 5 βιβλία είσαι Χάλκινος/η Αναγνώστης/Αναγνώστρια.
«Εσύ έχεις σκεφτεί τι θα γίνεις, όταν θα μεγαλώσεις;»
«Τι θα γίνω δεν ξέρω. Τι θα κάνω, όμως, ξέρω: θα γυρίζω και θα μαζεύω περιπέτειες» απαντάει ο Καρύδας. «Εσύ;»
«Κι εγώ το ίδιο» λέει ο Όσκαρ. «Στις περιπέτειες πάντα κάτι γίνεται, δε θα βαριέμαι ποτέ».
Και το μόνο σίγουρο είναι πως όταν μεγαλώσει ο μικρός δράκος Καρύδας θα έχει μια τεράστια συλλογή από περιπέτειες, καθόλου βαρετές, ούτε για τον Όσκαρ αλλά ούτε και για εμάς τους αναγνώστες! Δες τες όλες  και διάλεξε ποιες θα διαβάσεις για να «τρέξεις» στον πιο διασκεδαστικό δρακομαραθώνιο!
Καλή δρακοεπιτυχία!!!!
Ευχαριστούμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, την εταιρεία παιχνιδιών ΔΕΣΥΛΛΑΣ και το Θέατρο του Νέου Κόσμου για την ευγενική χορηγία των δώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: