Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

🎭 ΚΘΒΕ: Πρεμιέρες, παραστάσεις που συνεχίζονται και ένας αποκλειστικός διαγωνισμός

Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ


Μετά τον εξαιρετικά επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων της στην Καλαμαριά, η παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Ο τραπεζίτης κερδίζει πάντα δυο φορές», έρχεται από την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός).
«Οι απαγωγές και οι γάμοι θέλουν τον χρόνο τους…»
Μια πολιτική κωμωδία των Ιγνάθιο δελ Μοράλ και Ερνέστο Καμπαγιέρο, σε μετάφραση Μαρίας Χατζηεμμανουήλ και σκηνοθεσία Δημήτρη Σακατζή, που αποτυπώνει την αμηχανία των ανθρώπων μπροστά σε ένα ισχυρό οικονομικό σύστημα, αλλά και τη δυσκολία τους να μετατρέψουν την οργή σε πολιτική πράξη με νόημα.
Περισσότερες πληροφορίες

Εδώ ουρανός


Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρουσιάζει σε πανελλήνια πρώτη, το έργο της Αγλαΐα Βετεράνι (Aglaja Veteranyi) «Εδώ Ουρανός», σε μετάφραση Σοφίας Γεωργακοπούλου και σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα.

Έναρξη: Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

 Η παράσταση είναι κατάλληλη άνω των 15 ετών.

 Η τρομερή ερώτηση που κρύβει ο πρωτότυπος τίτλος του έργου «Warum das Kind in der Polenta kocht» (Γιατί βράζει το παιδί στην πολέντα;) της Αγλαΐας Βετεράνι αντανακλά το παραμυθικό υπόβαθρο του έργου, που αξιοποιεί τον χώρο του μύθου για να αναδείξει την αγριότητα της ζωής.
Τα νέα μας

Στις σκηνές μας

    ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
    ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΚΕΡΑΤΑΣ
    Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΚΘΒΕ
ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΔΥΟ
ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΥ ΑΛ-ΝΟΥΡΙ
Εισιτήρια Online

Δεν υπάρχουν σχόλια: