Κυριακή 17 Μαΐου 2020

FY – «Woh» Remix ft. Mad Clip x Light x Mente Fuerte x MC Bin Laden

FY – «Woh» Remix ft. Mad Clip x Light x Mente Fuerte x MC Bin Laden
Η συνεργασία κορυφής που έγινε αμέσως no1!



Ο FY παρουσιάζει την επιτυχία «Woh» σε remix και μέσα από μία συνεργασία κορυφής με τους Mad Clip, Light, Mente Fuerte και MC Bin Laden, κατακτώντας αμέσως το no1!

Το «Woh» είναι ένα από τα 11 μοναδικά tracks που περιλαμβάνει το πρόσφατο album του FY, το «Superstar», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music και έγιναν επιτυχίες από την πρώτη στιγμή, μπαίνοντας στις υψηλότερες θέσεις των ψηφιακών charts και των trends των YouTube, όπου μετρούν εκατομμύρια views.

Για ακόμα μια φορά, ο πιο popular και ηλικιακά μικρότερος rapper της Ελλάδας, που μετρά πάνω από 7,7 εκατομμύρια Spotify streams, περισσότερα από 45 εκατομμύρια YouTube views και δεκάδες sold out live εμφανίσεις και κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD VMA 2019, κάνει την έκπληξη.

Στο «Woh» remix, ο FY συνεργάζεται με κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής urban σκηνής, τους Mad Clip, Light, Mente Fuerte και MC Bin Laden και συνεχίζει το μοναδικό σερί των επιτυχιών του. Μέσα σε λίγες ώρες, το τραγούδι έγινε no1 στις τάσεις του YouTube και συνεχίζει να ξεσηκώνει τους πάντες!

Βρείτε τo «Superstar» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/SUPERSTAR_FY

CREDITS
Produced by: Just V, FY
Lyrics by: FY, Mad Clip, Light, Mente Fuerte, MC Bin LAden

2020 PANIK RECORDS & CAPITAL MUSIC

Δεν υπάρχουν σχόλια: