Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Jake Bugg | Saviours Of The City | Μόλις Κυκλοφόρησε!

JAKE BUGG 
“SAVIOURS OF THE CITY”
ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ





Jake Bugg κυκλοφορεί το συναισθηματικό acoustic track “Saviours Of the City”, μέσω της Panik Records και της Sony Music.
Μόλις στα 26 του χρόνια, με 4 albums και πολλά hits στο βιογραφικό του, ο Jake Bugg έχει μία γνώση μεγαλύτερη της ηλικίας του συνδυασμένη με ένα φρέσκο χιούμορ και ένα χαλαρό στυλ.
Το single του και music video “Kiss Like The Sun” κυκλοφόρησε στο τέλος του προηγούμενου έτους και σήμανε μία νέα αρχή στην καριέρα του καθώς ήταν το πρώτο κάτω από την Sony Music. To track συνυπογράφει ο ίδιος με τον Andrew Watt (Post Malone) και ήταν το Hottest Record of the World από την ραδιοφωνική παραγωγό Annie Mac του BBC Radio 1 αλλά συνοδεύθηκε και από ένα κινηματογραφικό βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στο Κίεβο.
Παρόλο που το “Saviours Of The City” γράφτηκε με τον φίλο του ONR πέρσι, οι στίχοι του και ο ήχος του το κάνουν να ταιριάζει τέλεια με την κατάσταση στον κόσμο αυτή την στιγμή.
Ο Jake δήλωσε: “Έγραψα αυτό το τραγούδι με τον φίλο μου Robert (ONR) τον προηγούμενο χρόνο. Δεν είχα φανταστεί πως θα το κυκλοφορούσα τόσο νωρίς, αλλά φαίνεται να ταιριάζει με αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή και έβγαζε νόημα για εμένα με κάποιο τρόπο να το παρουσιάσω τώρα”.
O Jake και η μπάντα του έπαιξαν 9 sold out shows στην Αγγλία τον περασμένο μήνα πριν το  lockdown και όλα αυτά μετά την περιοδεία του τον Νοέμβριο, που εμφανίστηκε σε venues όπως το The Roundhouse στο Λονδίνο και το Rock City στην πόλη από την οποία προέρχεται, το Nottingham.
Νέα τραγούδια έρχονται σύντομα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: