Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Όμιλος Φίλων Αστρονομίας: Εναρμόνιση με τον κανονισμό προστασίας δεδομένων GDPR


Εναρμόνιση με τον κανονισμό προστασίας δεδομένων GDPR
Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης, ο οποίος εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρείας 113, επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679, καθώς και το σχετικό εκάστοτε ισχύον Ευρωπαϊκό και εθνικό νομοθετικό πλαίσιο περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Σας αποστέλλουμε την παρούσα ενημέρωση, επειδή έχετε εγγραφεί στη mailing list μας, με την εγγραφή σας ή την ετήσια ανανέωση της εγγραφής σας στο Σύλλογο, για το σκοπό της αποστολής σε εσάς ενημερωτικών e-mails που αφορούν επιστημονικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου, όπως και τρίτων.
Τα στοιχεία που τηρούμε για εσάς είναι το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση του e-mail σας και ο τηλεφωνικός σας αριθμός.
Ο ΟΦΑ σας ενημερώνει ότι η επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σας και ότι τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, μπορείτε να ασκήσετε όλα τα δικαιώματά σας και, ιδίως, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, αντίταξης, περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr), καθώς και το δικαίωμα εναντίωσης, με την υποβολή σχετικού αιτήματος.
Αν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη mailing list μας, πατήστε κατάργηση συνδρομής (unsubscribe) στο τέλος του μηνύματος. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση αναφορικά με τα ανωτέρω ή για την άσκηση των προβλεπόμενων δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση ofa@ofa.gr ή στο τηλέφωνο 2310 423133"

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: