
Πως συνδέονται ακατάλληλες διατροφικές συνήθειες με καρκίνους του γαστρεντερικού συστήματος
Περισσότεροι από 1 στις 5 νέες περιπτώσεις καρκίνου του γαστρεντερικού συστήματος παγκοσμίως αποδίδονται σε ακατάλληλες διατροφικές συνήθειες, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη. Η υπερβολική κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος, η ανεπαρκής πρόσληψη φρούτων και η χαμηλή κατανάλωση δημητριακών ολικής άλεσης ήταν οι σημαντικότεροι διατροφικοί παράγοντες κινδύνου που εντοπίστηκαν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου