Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Από το Ωδείο ΖΑΦΕΙΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ και τη σχολή χορού ΣΥΝΘΕΣΗ από τα Νέα Μουδανιά, λάβαμε το παρακάτω ενδιαφέρον δελτίο τύπου.

«Άλλη μια πλούσια χρονιά οδεύει προς το τέλος της για το Κέντρο Τέχνης ‘’ ΣΥΝΘΕΣΗ ‘’.
Το τμήμα χορού (Σχολή Χορού ‘’ ΣΥΝΘΕΣΗ ‘’ ξεκίνησε με ανοιχτά μαθήματα που παρουσιάστηκαν στους γονείς τα Χριστούγεννα αλλά και 6 παραστάσεις με το μπαλέτο ΄΄ Καρυοθραύστης ‘’ στο θέατρο Ν. Μουδανιών, εκ των οποίων 5 πρωινές για τα σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου μας ( 1.200 μαθητές παρακολούθησαν τις παραστάσεις αυτές ) και μια βραδινή για το κοινό.
Στη συνέχεια 5 και 6 Απριλίου συμμετοχή στο 1ο πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού ΄΄ ΕΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΝ ‘’ που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα με πολύ μεγάλη επιτυχία με 10 βραβεία σε 11 συμμετοχές
Συμμετοχή στην παράσταση που δόθηκε από τα παιδιά του τμήματος φωνητικής στις 18 Μαΐου

Η συνέχεια επιφυλάσσει 2 παραστάσεις στις 21 και 22 Ιουνίου όπου θα είναι ένα αφιέρωμα σε διάσημους κλασικούς Συνθέτες αλλά και στον Ελληνικό κινηματογράφο, και φυσικά οι εκδηλώσεις της χρονιάς κορυφώνονται στις 2 Ιουλίου με την Συναυλία για την ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ στο αμφιθέατρο των Ν. Μουδανιών σε σύμπραξη με το Ωδείο του Κέντρου Τέχνης ‘’ ΣΥΝΘΕΣΗ ‘’.
Το τμήμα μουσικής (ΩΔΕΙΟ Ζ. ΦΩΤΙΑΔΗ) ξεκίνησε τις εκδηλώσεις του το Μάρτιο με μια συναυλία των καθηγητών με κλασική και σύγχρονη μουσική.
Τον Απρίλιο διοργανώθηκε με επιτυχία για δεύτερη χρονιά το σεμινάριο κλασικής κιθάρας με τον διεθνούς φήμης σολίστ Γιώργο Φουντούλη.


Επίσης τον Μάιο είχαμε μια συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό κιθάρας στην Βέροια με ένα βραβείο, δύο μαθητικές συναυλίες κλασικής μουσικής, μια συναυλία σύγχρονης μουσικής και τη συναυλία του τμήματος φωνητικής στην οποία συμμετείχε και τμήμα της Σχολής Χορού ‘’ΣΥΝΘΕΣΗ’’.

Κλείνοντας η χρονιά έχουμε την Συναυλία για την ΕΛΠΙΔΑ στις 2 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών και κατόπιν στις 8 Ιουλίου μια συναυλία Ροκ μουσικής στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄ ΦΑΡΟΣ’’ και στις 26 Ιουλίου μια συναυλία στη γιορτή ελιάς στην Όλυνθο με περισσότερο λαϊκό τραγούδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: