Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

(ΑΠΟ www.halkidikinews.gr)

Συναυλία διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι πολίτες και οι τοπικοί φορείς της Χαλκιδικής το Σάββατο 28 Ιουνίου 2008 και ώρα 21.30 στην Ουρανούπολη.
Η συναυλία έχει στόχο να δημοσιοποιήσει για μια ακόμη φορά με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση της κοινωνίας της Χαλκιδικής για την καταπάτηση (με νομιμοφανείς διαδικασίες), δασικών και δημοσίων εκτάσεων και ιδιωτικών ιδιοκτησιών απ' τα Μοναστήρια του Άγίου Όρους.
"Οι δασικές εκτάσεις δεν ανήκουν σε κανέναν.
Είναι περιουσία όλου του ελληνικού λαού.
Να ανακληθεί ο αποχαρακτηρισμός τους και να ακυρωθούν τα συμβόλαια (ανταλλαγής). Ιδιοκτησίες Δημοσίου δεν έχει κανείς δικαιοδοσία να χαρίζει σε Μοναστήρια.
Κι αυτές ανήκουν σ' όλους μας" επισημαίνουν οι περιβαλλοντικές οργανώσεις και οι φορείς που συμμετέχουν στη διοργάνωση.
Οι καλλιτέχνες που προσφέρονται αφιλοκερδώς και που θα συμβάλουν στην πολυετή συλλογική προσπάθεια των πολιτών της Χαλκιδικής είναι ο Γιώργος Καζαντζής και η συνεργάτης του Δέσποινα Παγιούλα, ο Γιώργος Σταυριανός και οι συνεργάτες του Ντίνα Γιακουμάκου, Κώστας Τζιαγκούλας, ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου , Γιάννης Μίτσης, Θ. Καριπιδης και Π. Μανουηλίδης, ο Παύλος Παυλίδης, ο Γιώργος Λίζος, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Λάρρυ Χαριτίδης και Μάκης Πάντσιος, Spectvum, Patsarrica
Την συναυλία διοργανώνουν:
Σύλλογος Φίλων Κτηματικής Περιοχής Ουρανούπολις, το Τοπικό Συμβούλιο Ουρανούπολης Δήμου Σταγείρων Ακάνθου, η Διαδημοτική Κίνηση <Χαλκιδική SOS>, οι Αλιευτικοί Σύλλογοι Χαλκιδικής.
Χορηγοί επικοινωνίας:
Halkidikinews, SUPER TV & Radio και Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: