Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

"Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα" για το Star Channel..;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://greece-salonika.blogspot.com/

Έχουν αρχίσει τα όργανα εδώ και καιρό στο STAR αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται οτι τα πράγματα φτάνουν σε άσχημο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο "πανελλαδικής (;) εμβέλειας και κάλυψης" τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να υποβαθμίσει την ειδησεογραφία της Θεσσαλονίκης αλλά και της Β.Ελλάδας και προχωρεί στο κλείσιμο του κλιμακίου του στην περιοχή!
Οι περίπου 25 εργαζόμενοι στο ανταποκριτικό γραφείο του STAR στη Θεσσαλονίκη έμαθαν μάλιστα τυχαία την ειλημμένη απόφαση του Δ.Σ. του σταθμού για το κλείσιμο του γραφείου όταν ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο σταγάζονται επικοινώνησε τηλεφωνικά για να πάρει περισσότερες πληροφορίες για τον λόγο για τον οποίο "δεν θα ανανεωθεί το ενοικιαστήριο του χώρου μετά τις 31 Αυγούστου.."
Οι εργαζόμενοι ξαφνιάστηκαν και ξετύλιξαν μόνοι τους το κουβάρι καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα η διεύθυνση του σταθμού είχε αποφασίσει να τους το ανακοινώσει την τελευταία στιγμή!!
Στο θέμα παρεμβαίνει η ΕΣΗΕΑ μετά την απόφαση του καναλιού που θα έχει αποτέλεσμα να μείνουν άνεργοι οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί που το στελεχώνουν.
Από όσα μαθαίνουμε υπήρξε παρέμβαση του διευθυντή ειδήσεων Σταμάτη Μαλέλη για τους δημοσιογράφους αλλά δεν είναι γνωστό αν θα γίνει κάτι.
Από την άλλη πλευρά πολλοί εργαζόμενοι στον σταθμό έχουν ενοχληθεί από τη συμμετοχή στελέχους των ειδήσεων-δημοσιογράφο ο οποίος συμμετέχει με προτάσεις περικοπών και απολύσεων...
"Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα" λεγόταν η περίφημη εκπομπή της ΕΡΤ1 πριν 15 χρόνια..Και "πανελλαδικής κάλυψης τηλεοπτικό κανάλι" δε νοείται με γραφεία μόνο στην Αθήνα να συμπληρώσουμε εμείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια: