Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Δελτίο Τύπου
της 04/07/2008

Στη Χαλκιδική το 11ο Ετήσιο Συμπόσιο Σύμης 2008
Πραγματοποιείται από το Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου»
στο Eagles Palace Hotel & Spa
(13 έως 19 Ιουλίου 2008)
Το κύρος και τη φήμη της Χαλκιδικής, ως ιδανικού συνεδριακού προορισμού, έρχεται να πιστοποιήσει η διοργάνωση του 11ου Ετήσιου Συμποσίου της Σύμης από το Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου» που θα πραγματοποιηθεί στο Eagles Palace Hotel & Spa (Ουρανούπολη) από τις 13 μέχρι και τις 19 Ιουλίου 2008.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται για ενδέκατη χρονιά, όμως είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Χαλκιδική, η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα από άλλους προορισμούς της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.
Πρόκειται για μία πραγματικά λαμπρή διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν εξέχουσες προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, της τέχνης και της επιστήμης, διανοούμενοι, θρησκευτικοί ηγέτες, νομπελίστες και επιχειρηματίες που θα ασχοληθούν με θέματα διαχείρισης κλιματικών αλλαγών, εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και θέματα που σχετίζονται με την παγκόσμια διατροφική κρίση.
Ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί τουριστικό πυλώνα υψίστης σημασίας για την οικονομική, κοινωνική και πολιτική ανάπτυξη της Χαλκιδικής, η οποία προωθεί με ταχείς ρυθμούς αυτή τη μορφή τουρισμού, δημιουργώντας υποδομές υψηλών προδιαγραφών.
Η προβολή της στο παγκόσμιο σκηνικό ως συνεδριακός προορισμός απαιτήσεων, αποδεικνύεται από το εύρος και τη δυναμική εκδηλώσεων όπως αυτή που φιλοξενεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: