Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Διέγνωσε καρκίνο μέσω μιας φωτογραφίας στο Ίντερνετ

(ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ http://kafeneio-gr.blogspot.com/)
Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Διαδίκτυο μεταξύ μιας 32χρονης Βρετανίδας και μιας μητέρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η οποία κατάφερε να σώσει της ζωή της μόλις 12 μηνών κόρης της μέσω chat!
Η Μαντλίν Ρομπ συνομιλούσε στο Διαδίκτυο με την συνομήλική της Αμερικανίδα ΜέγκανΣάντος, η οποία της έστειλε μια φωτογραφία της κόρης της Ρόουαν.
Αμέσως η Ρομπ παρατήρησε ότι το παιδί παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα στο αριστερό του μάτι. Επειδή δεν είχε ιατρικές γνώσεις, άρχισε έρευνα στο Ίντερνετ και ανακάλυψε ότι η μικρή Ρόουαν ενδέχεται να πάσχει από καρκίνο.
Η Ρομπ ενημέρωσε αμέσως την Σάντος, η οποία μέσα σε λίγες ώρες μετέφερε την κόρη της στο γιατρό. Σύμφωνα με τη διάγνωση, το κοριτσάκι έπασχε από ρετινοβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου του ματιού που συνήθως χτυπά παιδιά κάτω των πέντε ετών. Σήμερα, η μικρή Ρόουαν υποβάλλεται σε θεραπεία με λέιζερ, προκειμένου να μειωθεί ο όγκος. Οι ειδικοί λένε ότι εάν δεν είχε μεσολαβήσει η Ρομπ, το παιδί ίσως να είχε πεθάνει. Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσω μιας ιστοσελίδας για εγκυμοσύνη, την εποχή που και ήταν έγκυες στα παιδιά τους.
Η Ρομπ γέννησε την κόρη της την ίδια ημέρα με την Σάντος και έκτοτε έγιναν φίλες ανταλλάσσοντας e-mail και φωτογραφίες.
( cosmos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: