Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

BIOAXIS Healthcare Hellas - Κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα, περίθαλψη και υποστήριξη από πανελλήνιο δίκτυο νοσηλευτών και νοσηλευτριών

ΑΠΟ DISABLED.GRΗ BIOAXIS Healthcare Hellas είναι θυγατρική της BIOAXIS Healthcare Ltd, με έδρα στο Λονδίνο και είναι μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα που ειδικεύεται σε υπηρεσίες υποστήριξης φαρμακευτικής αγωγής και κατ’ οίκον υγειονομικής περίθαλψης. Η BIOAXIS Healthcare μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες τους σε υπηρεσίες υγείας ενώ ταυτόχρονα παρέχει στους θεράποντες ιατρούς όλες τις κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν την πορεία αποθεραπείας των ασθενών τους μέσω ενός εξελιγμένου τεχνολογικά πληροφορικού συστήματος.
Στόχος της BIOAXIS Healthcare είναι να δημιουργήσει το μεγαλύτερο πολυεθνικό δίκτυο επαγγελματιών υγείας για την παροχή κατ’ οίκον υπηρεσιών υγείας και το βασικότερο κόμβο πληροφοριών για τους οργανισμούς υγείας. Η BIOAXIS εξυπηρετεί πολλές από τις μεγάλες εταιρείες (φαρμακευτικές, ασφαλιστικές, νοσοκομεία και ένα μεγάλο αριθμό ασθενών) στον τομέα της συμμόρφωσης ασθενών, της κατ’ οίκον υγειονομικής περίθαλψης και νοσηλείας στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω ενός ευρέος φάσματος υπηρεσιών και προϊόντων υγείας. Οι Υπηρεσίες και τα Προϊόντα της BIOAXIS προσφέρουν στους Ιατρούς: 1. Εξασφάλιση της συμμόρφωσης των ασθενών στη θεραπευτική αγωγή τους 2. Ελεγχόμενα και λιγότερα παράπονα από τους ασθενείς 3. Λιγότερες εισαγωγές στο νοσοκομείο και μικρότερος χρόνος παραμονής στο νοσοκομείο 4. Παρακολούθηση και έλεγχο της ασθένειας και της θεραπείας (μέσω τακτικών αναφορών) 5. Ενδυνάμωση της “αλυσίδας εμπιστοσύνης” μεταξύ γιατρού και ασθενή 6. Αναφορές φαρμακοεπαγρύπνησης σχετικά με οποιεσδήποτε παρενέργειες των φαρμάκων Οι Υπηρεσίες και τα Προϊόντα της BIOAXIS παρέχουν στους ασθενείς: 1. Το οικονομικό όφελος που προκύπτει από τη νοσηλεία ασθενών στο σπίτι σε σχέση με το νοσοκομείο. 2. Διακριτική και άνετη παροχή των υπηρεσιών υγείας στο οικείο περιβάλλον των ασθενών 3. Η διαφορά διαβίωσης και επιβίωσης μεταξύ σπιτιού και νοσοκομείου και αποφυγή ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων 4. Εκπαίδευση στην ορθή χρήση των φαρμάκων, λιγότερα προβλήματα με τη θεραπεία, λιγότερες εισαγωγές στα νοσοκομεία 5. Καλύτερη ποιότητα ζωής και ψυχολογική υποστήριξη για τους ασθενείς 6. Συμμόρφωση του ασθενή στις οδηγίες του γιατρού. Τηλεφωνικό κέντρο: Το τηλεφωνικό Κέντρο της BIOAXIS Healthcare τηλ. 210-6107000 στελεχώνεται από επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι επικοινωνούν με τους ασθενείς, τους ιατρούς και τους φορείς υγείας καθώς επίσης συντονίζουν το νοσηλευτικό δίκτυο προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης. Το τηλεφωνικό κέντρο της BIOAXIS λειτουργεί 24ώρες / 7 ημέρες την βδομάδα. Η BIOAXIS Healthcare διαθέτει Ειδική Άδεια από την Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, προκειμένου να διαχειρίζεται και να τηρεί με ασφάλεια, τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των ασθενών. Νοσηλευτικό Δίκτυο: Η BIOAXIS Healthcare έχει αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο από νοσηλευτές πανελλαδικά.
Η BIOAXIS παρέχει δυναμική και συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη στους επαγγελματίες υγείας του δικτύου της, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια υψηλή και ομοιογενής ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους ασθενείς πανελλαδικά. Το νοσηλευτικό προσωπικό εκπαιδεύεται από το Τμήμα Διοίκησης του Νοσηλευτικού Δικτύου αλλά και από Ιατρούς και Φαρμακευτικές Εταιρίες για συγκεκριμένες χρόνιες θεραπείες ή φάρμακα.
Αποτέλεσμα αυτής της εκπαίδευσης είναι η επίτευξη ενός υψηλού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών που ελέγχεται καθολικά από το Σύστημα Ελέγχου Ποιότητας της BIOAXIS. Το Τμήμα Διοίκησης του Νοσηλευτικού Δικτύου της BIOAXIS Healthcare έχει δημιουργήσει ειδικές διαδικασίες και πρωτόκολλα λειτουργίας, λαμβάνοντας υπόψη κάθε νομικό θέμα που άπτεται τέτοιων ζητημάτων όπως η παροχή υπηρεσιών υγείας κατ’ οίκον. Οι ελάχιστες απαιτήσεις από τους υποψήφιους επαγγελματίες υγείας για την εισαγωγή τους στο Νοσηλευτικό Δίκτυο της BIOAXIS είναι: - Απόφοιτοι νοσηλευτικής από AEI ή TEI - Άδεια άσκησης επαγγέλματος - Μέλος της ENE (Ελληνικής Ένωσης Νοσηλευτών) - 3-5 χρόνια νοσοκομειακής εμπειρίας - Αναπτυγμένες ικανότητας επικοινωνίας - Γνώσεις Η/Υ και internet - Άδεια οδήγησης Όλοι οι νοσηλευτές που ανήκουν στο νοσηλευτικό δίκτυο της BIOAXIS έχουν πιστοποίηση στις παρακάτω θεματικές ενότητες: 1. Επιστημονική εκπαίδευση (Νοσηλευτικά Πρωτόκολλα της BIOAXIS ) 2. Εταιρική Εκπαίδευση (Εσωτερικές διαδικασίες της BIOAXIS, τεχνικές επικοινωνίας με τους ασθενείς, κα) 3. Προϊοντική εκπαίδευση (Ειδική κατάρτιση προκειμένου να εκπαιδεύσουν τους ασθενείς και υποστηρίξουν τα προϊόντα υγείας που διακινούνται ή υποστηρίζονται από την BIOAXIS) Υπηρεσίες της BIOAXIS Healthcare Νοσηλευτικές Πράξεις Κατ’ Οίκον περιλαμβάνουν το σύνολο των εγκεκριμένων νοσηλευτικών πράξεων από την Ελληνική νομοθεσία (Φ.Ε.Κ. 159/Τεύχος Α’/1989 και Φ.Ε.Κ. 167, Τεύχος Α’/2001).
Πίνακας 1.0 Παρεχόμενες Νοσηλευτικές Υπηρεσίες Κατ’ Οίκον της BIOAXIS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Υποστήριξη Φαρμάκου Εκτός από την εκπαίδευση φαρμάκου, υπάρχει και η υπηρεσία της υποστήριξης φαρμάκου, που απευθύνεται κυρίως σε χρόνιους ασθενείς (σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδή αρθρίτιδα, καρκινοπαθείς και άλλες χρόνιες ασθένειες).
Δεδομένου ότι η περιοδικότητα της λήψης των συγκεκριμένων φαρμάκων (1 φορά την βδομάδα, ανά 15 μέρες κα) είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον έλεγχο της εκάστοτε νόσου και η BIOAXIS μπορεί να υποστηρίξει τον ασθενή, μέσω συστημάτων υπενθύμισης λήψης του φαρμάκου (τηλεφωνικές κλήσεις, sms) αλλά και προγραμματισμένων νοσηλευτικών επισκέψεων. Ετήσιος ή περιοδικός Διαγνωστικός Έλεγχος Αφορά μια υπηρεσία που αφορά την πρόληψη αλλά και γενικότερα τον έλεγχο της υγείας του εκάστοτε ατόμου.
H BIOAXIS Healthcare σε συνεργασία με ιατρούς δημιούργησε 2 διαγνωστικά προφίλ το CHECK UP 10 και το CHECK UP 20 των οποίων ο διαγνωστικός έλεγχος παρουσιάζεται αναλυτικά παρακάτω.
Τα παρακάτω διαγνωστικά προφίλ μπορούν να εμπλουτιστούν και με άλλες διαγνωστικές εξετάσεις ή να απλοποιηθούν και με μεμονωμένα τεστ, ανάλογα των αναγκών του ενδιαφερόμενου.
Η υπηρεσία περιλαμβάνει την κατ’ οίκον ή στο γραφείο αιμοληψία, τα υλικά αιμοληψίας, την μεταφορά του δείγματος σε συνεργαζόμενο πιστοποιημένο εργαστήριο και την αποστολή των αποτελεσμάτων στον ενδιαφερόμενο αλλά και στον ιατρό του εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210-6107000 ή στο internet στη διεύθυνση http://www.bioaxis.eu/ ή με email στο info@bioaxis.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια: