Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Τα έψαλαν στους υπουργούς

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Ξέσπασμα οργής από τα κομματικά στελέχη της περιφέρειας ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διονύσης Νασόπουλος
Βράζει ο σκληρός πυρήνας της Ν.Δ. για τα κυβερνητικά πεπραγμένα.
Κορυφαίοι υπουργοί που περιόδευσαν το Σαββατοκύριακο στην περιφέρεια, ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή των κομματικών στελεχών, που καυτηρίασαν την κυβέρνηση για «πρακτικές, συμπεριφορές και σκάνδαλα».
Στο στόχαστρο πολλών γαλάζιων στελεχών βρέθηκε εκ νέου ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο οποίος δέχθηκε έμμεσες βολές και από συναδέλφους του.
Το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στις κομματικές οργανώσεις προκαλεί συναγερμό σε Μαξίμου και Ρηγίλλης, αλλά οι επιτελείς του κόμματος θεωρούν ότι η έξοδος των υπουργών από τα υπουργικά γραφεία είναι αναγκαία για την εκτόνωση του κλίματος και την επανασυσπείρωση της κομματικής βάσης.
Οι περισσότερες κομματικές συνεδριάσεις, στην πρεμιέρα των υπουργικών εξορμήσεων, υπήρξαν επεισοδιακές. «Κόκκινο πανί» για τα αγροτικά στελέχη αποτελεί ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγ. Μπασιάκος, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από εκδήλωση στον Ορχομενό.
Ο πρώην υπουργός δέχθηκε σφοδρή επίθεση από αγροτοσυνδικαλιστές που αναφέρθηκαν στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου (καθώς με την υπογραφή Μπασιάκου προωθήθηκε η παραχώρηση φιλέτων δημόσιας γης), αλλά και στις ξεχασμένες υποσχέσεις για έγκαιρη καταβολή αποζημιώσεων και μείωση του ΦΠΑ για τα αγροτικά μηχανήματα.
Ο κ. Μπασιάκος έφυγε από την εκδήλωση, αφού προηγουμένως απάντησε ότι «δεν είναι στην κυβέρνηση» και οι αγρότες «να πάνε στον Αλ. Κοντό για λύσεις».
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: