Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Η Κατολίσθηση της Δημοκρατίας‏

ΑΠΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩΕίναι εξωφρενικό και άκρως επικίνδυνο για την Κυπριακή κοινωνία ο τρόπος που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τις αρχές της Δημοκρατίας.
Είναι πλέον ολοφάνερο πως η επίσημη κυβερνητική πολιτική δεν λειτουργά με γνώμονα το εθνικό και γενικό καλό αλλά υπερασπίζεται πρώτιστος το κομματικό συμφέρον και έπειτα τον ιδεολογικό χώρο που υπηρετούν.
Νιώθουμε στο πετσί μας την έχθρα, το μίσος και την αντιπαλότητα τους.
Ο αυταρχισμός έχει πλέον καθιερωθεί και θεωρείτε ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης της αντίθετης άποψης.
Με περισσή άνεση και ευκολία δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τις αστυνομικές αρχές για να μην ακουστεί η φωνή ορισμένων που πιο ήταν το αμάρτημα τους ; τολμήσουν να ταχθούν έναντι στην λύση του ''ευέλικτου'' εκφράζοντας την αντίθεση τους μέσο φυλλαδίων.
Γνωστό πλέον το παραμύθι, έγκλημα θεωρείτε η μη συνταύτιση με τον άνθρωπο που την ημέρα ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας ονειρεύεται την διάλυση της και μπροστά από τις στρατιωτικές μονάδες του τόπου εύχεται από το βάθρο των επισήμων την διάλυση τους.
Μερίδα πολιτών οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό επειδή μοίραζε φυλλάδια ενάντια στη λύση που προτείνει ο Χριστόφιας.
Μα δεν ήταν μόνο αυτοί που προσήχθησαν για το γνωστό φακέλωμα ήταν και μια άλλη ομάδα πολιτών που απλά έδειχναν και θεωρήθηκαν ύποπτοι .
(Μετάφραση της υποψίας οι αντιφρονούντες) , γιατί τόλμησαν να έχουν στα μπλουζάκια τους Εθνικά Σύμβολα.
Η βίαιη φίμωση, η τρομοκρατία και οι διώξεις κύριοι δεν πτοούν τον λαό.
Αντιθέτως τον αφυπνίζουν και τον πεισμώνουν να αντισταθεί αφού κάθε μέρα που περνά όλο και κάτι πιο αυταρχικό σε βαθμό φασισμού έχετε να επιδείξετε με τον ολοκληρωτικό τρόπο λειτουργίας σας και αποκαλύπτεστε μαζί με τις προθέσεις σας.
Η τρομοκρατία που προάγεται μέσο παρακολουθήσεων , φακελωμάτων και συλλήψεων δεν σας τιμά και σας μετατρέπει σε κάτι πανομοιότυπο με αυτό που απεχθάνεστε και πολεμάτε , Χουντικά Καθεστώτα.
Αγανακτισμένος Έλληνας της Κυπριακής Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: