Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Instillagel® Almed αντισηπτικό, λιπαντικό και αναισθητικό για ασφαλείς διαλείποντες καθετηριασμούς και την αποφυγή ουρολοιμώξεων

ΑΠΟ DISABLED.GR
Το Instillagel® Almed είναι προγεμισμένη σύριγγα μιας χρήσης για ανώδυνο και ασφαλή διουρηθρικό καθετηριασμό που εξασφαλίζει τις λιγότερες δυνατές τριβές του καθετήρα με τα τοιχώματα της ουρήθρας και προλαμβάνει της ουρολοιμώξεις. Παρέχει αναισθητική, αντισηπτική και λιπαντική δράση που είναι πολύ σημαντική αφού η πλειονότητα των ουρολοιμώξεων κατά 60% έως 80% διαπιστωμένα οφείλεται στη χρήση των καθετήρων. Σύμφωνα με την περιγραφή του Instillagel® Almed η γέλη επιτρέπει τον διουρηθρικό καθετηριασμό χωρίς πόνο-τραυματισμούς και τον κίνδυνο εμφάνισης λοιμώξεων αφού το προϊόν βρίσκεται αποστειρωμένο σε άσηπτο περιβάλλον.
Χρησιμοποιώντας μια καταμετρημένη ποσότητα Instillagel® Almed πριν από κάθε καθετηριασμό, η εισαγωγή του καθετήρα επιτυγχάνεται εύκολα και ανώδυνα, ενώ παράλληλα λόγω της παρουσίας της chlorhexidine υποστηριζόμενης από τα methyl και propyl hydroxybenzoates προσφέρει προστασία από επιβλαβείς μικροοργανισμούς.
Έχει και λιπαντικές ιδιότητες:
Η ανατομική πολυπλοκότητα και η ευαισθησία των εσωτερικών τοιχωμάτων της ουρήθρας, την καθιστούν ευάλωτη σε τραυματισμούς.
Γι’ αυτόν τον λόγο η προστασία της κατά τη διάρκεια του καθετηριασμού είναι απαραίτητη. Η φυσική λιπαντική ιδιότητα του Instillagel® Almed επιτρέπει την ελεύθερη ροή της γέλης κατά μήκος της ουρήθρας, διογκώνοντας τα τοιχώματα και προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για την ανώδυνη εισαγωγή του καθετήρα. Ένα ιδιαίτερο όφελος που προκύπτει από την ελαστικότητα του είναι ότι ενώ λιπαίνει το βλεννογόνο της ουρήθρας, η γέλη παραμένει αρκετά υγρή ώστε ο καθετήρας να διαπεράσει εύκολα κατά μήκος της ουρήθρας. Καλύπτοντας πλήρως την εσωτερική επιφάνεια της ουρήθρας προκαλεί την απόλυτη αναισθησία της περιοχής.
Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα με το μοναδικό και απλό σύστημα χορήγησης του Instillagel® Almed.
Βάσει κλινικών εκτιμήσεων, η αναισθητική δράση του Instillagel® Almed έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά τον πόνο που προκαλείται από τον καθετηριασμό. Το Instillagel® Almed παράγεται από την Farco- Pharma της Γερμανίας, που διαθέτει ολοκληρωμένο οδηγό για την νευρογενή ουροδόχο κύστη και τους τρόπους διαχείρισής της αλλά και ολοκληρωμένες οδηγίες για το προϊόν ως προς συγκεκριμένες αναπηρίες, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, την κάκωση νωτιαίου μυελού, η μυοπάθεια κ.ά. Στην Ελλάδα το Instillagel® Almed υποστηρίζεται από έντυπο υποστηρικτικό υλικό στην ελληνική γλώσσα και διακινείται από την Allertec Home Care, Φαέθωνος 20, 551 32, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310.488.700, Φαξ 2310.488.705, http://www.allertechomecare.gr/, http://www.airliquide.gr/. Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύθηκε στον ιστοχώρο disabled.gr
Μπορείτε να βρείτε ανάλογα κείμενα στην διεύθυνση http://www.disabled.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: