Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΣΟΚ 37%, Ν.Δ 32,5%

Αν και οι "μετρήσεις" που διεξάγονται τον τελευταίο καιρό δεν μου λένε και πολλά πράγματα μια και πολλές φορές παρουσιάζουν άλλα αντί άλλων, εντύπωση μου προξένησε (σε συνδιασμό με την γενικότερη κατάσταση της χώρας) το πρωτοσέλιδο της "ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ" που ενδεχομένως τα νούμερα τα οποία παρουσιάζει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Μέχρι τώρα, η μόνη "ψαλίδα" που ΕΜΕΙΣ ο λαουτζίκος καταλαβαίνουμε, είναι αυτή που ΚΟΒΕΙ μισθούς, συντάξεις, εισοδήματα και μας στέλνει μέρα με την μέρα στον "πάτο του πάτου", και όχι εκείνη που παρακολουθούν τα κόμματα για την μεταξύ τους διαφορά .
Λέγαμε ότι δεν υπάρχουν πλέον χειρότερα, αλλά να που την χώρα μας υπάρχουν και τα χειρότερα των χειρότερων.
Πάμε να δούμε το δημοσίευμα.
ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ VPRC. ΣΤΙΣ 4,5 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ 37%, Ν.Δ. 32,5% Το ΠΑΣΟΚ διευρύνει το προβάδισμά του από τη Ν.Δ. και ο Γ. Παπανδρέου προσεγγίζει τον Κ. Καραμανλή στον ευαίσθητο δείκτη της καταλληλότητας για την ηγεσία της χώρας. Η πλειοψηφία των πολιτών, ωστόσο, καταδικάζει τόσο την κυβερνητική πολιτική (87%) όσο και την αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ (84%).
Η επόμενη Βουλή προβλέπεται εξακομματική, με την είσοδο και των Οικολόγων, σε ένα περιβάλλον που επηρεάζεται από την οικονομική ανασφάλεια και τα σκάνδαλα.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: