Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Γιορτινή λιτότητα φέρνει η κρίση

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΔιαθέσιμα δωμάτια θα μπορέσουν να βρουν όσοι αποφασίσουν έστω και τελευταία στιγμή να κάνουν κράτηση σε κάποιον από τους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας Χριστουγεννιάτικες διακοπές με προσφορές αντίδοτο στην κρίση
Υποτονικότητα στις κρατήσεις σε σχέση με πέρυσι ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΥΗ ΣΑΛΤΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Με προσφορές, δωρεάν διανυκτερεύσεις σε πολυήμερα ταξίδια και άτοκες δόσεις προσπαθούν οι επιχειρηματίες στον χώρο του τουρισμού να ξεπεράσουν το μειωμένο ενδιαφέρον για τα χριστουγεννιάτικα ταξίδια που προκάλεσε η οικονομική κρίση.
Μπροστά στο διαφαινόμενο «κραχ» κατά την περίοδο των εορτών, όσοι αποφασίσουν ακόμη και τώρα να περάσουν εκτός των τειχών αυτές τις ημέρες θα βρουν ευκαιρίες για διακοπές φθηνότερες από ό,τι πέρυσι.
Oι ευκαιρίες υπάρχουν εκτός και εντός των ελληνικών συνόρων, σε δημοφιλείς μάλιστα χειμερινούς προορισμούς. Ενδεικτικό είναι ότι στα Καλάβρυτα μέχρι στιγμής έχει γίνει κράτηση για τα μισά από τα διαθέσιμα δωμάτια, ενώ την ίδια περίοδο πέρυσι η πληρότητα έφθανε το 75%.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος των ξενοδόχων της περιοχής κ. Γιώργος Τσενές, πλέον οι ενδιαφερόμενοι μειώνουν τον αριθμό των ημερών παραμονής.
«Τείνουμε δυστυχώς να γίνουμε προορισμός της μίας ημέρας, ακόμη και την περίοδο των Χριστουγέννων.
Θα είμαστε ευτυχείς εάν μπορέσουμε να γεμίσουμε τα περισσότερα δωμάτια στα ξενοδοχεία μας», σημειώνει.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: