Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Παρών Αβραμόπουλου για το Οικονομίας

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΣυνεργάτες του υπουργού Υγείας λένε με έμφαση ότι «οι κεντρικοί στόχοι του στο υπουργείο έχουν επιτευχθεί πλέον», υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι έχει έλθει η ώρα για μετακίνηση Αβραμόπουλος: «Δεν επεδίωξα ποτέ θέση με ναργιλέ!» Δηλώνει έτοιμος να αναλάβει «την όποια αποστολή» και «παρών» για το υπουργείο Οικονομίας ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θεωρεί ότι έκλεισε ο κύκλος του στο υπουργείο Υγείας.
Το μήνυμα αυτό, όπως επιμένουν καλά πληροφορημένες πηγές, το έχει διαβιβάσει στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως επίσης έχει διαμηνύσει ότι δηλώνει «παρών» για το υπουργείο Οικονομίας, εάν τελικά ο Πρωθυπουργός αποφασίσει κατά τον επικείμενο ανασχηματισμό να αντικαταστήσει τον Γ. Αλογοσκούφη και να δρομολογήσει αλλαγές στην οικονομική πολιτική.
Διαφοροποίηση.
Τακτικοί συνομιλητές του υπουργού Υγείας από το κομματικό στερέωμα δεν αποκλείουν να πρόκειται για ακόμη μία κίνηση από την πλευρά του προκειμένου να διαφοροποιηθεί από άλλα κορυφαία στελέχη, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη ή ο Γ. Σουφλιάς που δεν δείχνουν τώρα πρόθυμοι να μετακινηθούν από το υπουργείο τους και να αναλάβουν το οικονομικό επιτελείο.
΄Η, ακόμη, ότι βάζει και πάλι στο στόχαστρο τον Γ. Αλογοσκούφη, με τον οποίο βρίσκεται σε κόντρα διαρκείας για τα μειωμένα κονδύλια στο υπουργείο Υγείας.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, δεν είναι πολιτικός του ναργιλέ. Ο Αβραμόπουλος είναι ο ναργιλές αυτοπροσώπως. Ας σοβαρςυτούμε. Ο άνθρωπος και τα τσιράκια του Υπουργείου Υγείας, δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο. Ζήτω που καήκαμε αν γίνει Υπουργός Οικονομίας.