Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όταν οι λέξεις ακούγονται πιο δυνατά από τη μουσική! Sonik Magazine 4 years anniversary party!
Το Sonik γιορτάζει τα 4 χρόνια κυκλοφορίας και σας προσκαλεί όλους στο πάρτυ του! Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στο Κ44 bar (Kωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, μετρό Κεραμεικός) Ώρα έναρξης 23.00 – Ελεύθερη είσοδος 4 χρόνια πέρασαν από το πρώτο τεύχος του SONIK και σε αυτό το διάστημα μοιραστήκαμε μαζί σας εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες…) παρουσιάσεις δίσκων, reviews συναυλιών, συνεντεύξεων σπουδαίων μουσικών και συγκροτημάτων και παρουσιάσεις ποικίλων καλλιτεχνικών εναλλακτικών δρώμενων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε διάφορα σημεία του πλανήτη!
Μαζί ταξιδέψαμε, μαζί αράξαμε στους καναπέδες μας να δούμε αν συμφωνούμε στο άκουσμα ενός νέου άλμπουμ, μαζί ιδρώσαμε στις καλοκαιρινές συναυλίες και μαζί στριμωχτήκαμε και στα πιο μικρά ή μεγάλα clubs, σε κινηματογραφικές αίθουσες, σε φεστιβάλ…
E, τώρα ήρθε ή ώρα να κάνουμε ένα πάρτυ για να γιορτάσουμε μαζί με όλους εσάς αυτήν την σχέση των τόσων χρόνων και εσείς είστε αυτοί που αποφασίζετε για το soundtrack of…our lives! Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, λοιπόν, το Κ44 φιλοξενεί εμάς, εσάς και τις μουσικές που εσείς οι αναγνώστες του περιοδικού επιλέξατε.
Ο δικός μας ρόλος είναι να τις παντρέψουμε και να ..δυναμώσουμε τον ήχο! 4 χρόνια οι λέξεις ακούγονται πιο δυνατά από τη μουσική! Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου λέμε να το ανατρέψουμε…. Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: