Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Ενημέρωση από το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το Disabled GR

ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑΔεν ξέρω πόσοι είχατε καταλάβει την βλάβη του Yahoo.gr και των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φιλοξενούνται κάτω από το Yahoo.gr.
Για όσους δεν το είχαν καταλάβει να σας πω πως το Yahoo.gr ήταν πεσμένο για περισσότερες από 15 ημέρες.
Σε αυτό το διάστημα πολλά από τα newsletter των συνδρομητών που έχουν λογαριασμό στο Yahoo.gr επέστρεφαν στο http://www.disabled.gr/ με την ένδειξη πως ο παραλήπτης είναι ανύπαρκτος, ενώ οι συνδρομητές του Yahoo.gr έμειναν χωρίς e-mail.
Δεν κατάλαβα εγκαίρως το πρόβλημα με το Yahoo.gr και από δικό μου λάθος διέγραψα περισσότερα από 500 e-mail του Yahoo.gr πριν με ενημερώσουν για την βλάβη του Yahoo.gr.
Όταν ύστερα ενημερώθηκα για τη βλάβη επανέφερα ορισμένα από αυτά τα e-mail από παλαιότερες ημερομηνίες.
Αυτό έχει σαν συνέπεια 5 συνδρομητές που είχαν κάνει διαγραφή από λάθος να έχουν εγγραφεί πάλι.
Συγνώμη για το λάθος.
Σας παρακαλώ εσείς οι πέντε που κατά λάθος έχετε μπει στην λίστα των συνδρομητών του newsletter να κάνετε τη διαγραφή σας πάλι.
Αυτό που χρειάζεται να σας πω είναι πως το Yahoo δεν λειτουργεί σωστά και γι' αυτό χάνετε πολλά μηνύματα και newsletters του http://www.disabled.gr/ και καλό θα ήταν να προτιμήσετε ένα άλλο ενδεχομένως το gmail μέχρι σήμερα δείχνει να είναι αξιόπιστο.
Και σαν να μην έφτανε το πρόβλημα με το Yahoo την προηγούμενη εβδομάδα χάλασε ο υπολογιστής μου.
Ευτυχώς δεν χάθηκαν δεδομένα.
Όμως αυτή τη στιγμή βρίσκομαι πάνω από ένα φορητό υπολογιστή και δυσκολεύομαι πολύ. Ελπίζω πως σε μία εβδομάδα θα έχω προλάβει να εγκαταστήσω ένα σταθερό υπολογιστή της προκοπής που να κάνει γρήγορα τη δουλειά.
Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε νέες παροχές στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=20134 και για μια ακόμη φορά το επίδομα θέρμανσης έχει βρεθεί στη δημοσιότητα.
Απόλυση των φυλακισμένων με αναπηρίες προωθεί ο νέος νόμος για το σωφρονιστικό σύστημα.
Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=20081
Προβλήματα (πολύ σοβαρά προβλήματα) σε ιδρύματα της Αμερικής.
Διαβάστε το http://news.disabled.gr/?p=20189 για να διαπιστώσετε πως πουθενά σε κανένα μέρος του κόσμου δεν υπάρχει ασφάλεια όταν οι υποθέσεις των ανθρώπων με αναπηρίες «εξυπηρετούνται» από κάποιους άλλους...
Διαβάστε ένα ενδιαφέρον κείμενο για την στυτική δυσλειτουργία στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=20177
Μαγνητοσκόπησε τις στιγμές του θανάτου του.
Διαβάστε σχετικά στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=20175 25,8 εκατ. ευρώ επιχορηγήθηκαν τα προγράμματα «βοήθεια στο σπίτι».
Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=20173 και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για το αναπηρικό κίνημα να διεκδικήσει τη δυνατότητα χρηματοδότησης για την λειτουργία προγραμμάτων «βοήθεια στο σπίτι» και από τους ίδιους τους χρήστες των προγραμμάτων αυτών.
Τα 25,8 εκατ. ευρώ είναι πολλά χρήματα για να δίδονται στην τοπική αυτοδιοίκηση που αντικειμενικά δεν μπορεί να αντέξει τη δημιουργία βιώσιμων προγραμμάτων «βοήθεια στο σπίτι».
Όλα τα βιβλία του ομότιμου καθηγητή παιδαγωγικής και ειδικής παιδαγωγικής του πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκονται διαθέσιμα προς πώληση στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=17958 και όπως θα δείτε από τα εκδοτικά τους χαρακτηριστικά αφορούν την ειδική αγωγή ή εκπαίδευση και είναι σημαντικά εργαλεία για κάθε άνθρωπο που παίρνει στα σοβαρά την ειδική εκπαίδευση και τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ που έχει αναλάβει τη διακίνηση των βιβλίων διαθέτει τα βιβλία στο κόστος που καθόρισε το υπουργείο παιδείας.
Το σύνολο του ποσού εισπράττεται απευθείας από τον συγγραφέα.
Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ απλώς μεσολαβεί για την διακίνηση για την Αθήνα και για την Θεσσαλονίκη.
Στις 1 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η καμπάνια «δώσε φως» για τον αυτισμό.
Διαβάστε περισσότερα για την καμπάνια στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/lib/?p=18471 που θα ενημερώνεται για οτιδήποτε νεότερο.
Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: