Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣΣΤΑ ΔΥΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
«Βγήκαν μαχαίρια» ανάμεσα στους αγροτοσυνδικαλιστές της Χαλκιδικής λίγες ώρες προτού ξεκινήσει η κινητοποίηση του προγραμμάτιζαν για την Κυριακή το πρωί στον κόμβο της Τρίγλιας.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής Θανάσης Σταμπουλής κατηγόρησε την Ανεξάρτητη Κίνηση Αγροτών που ηγείται ο Φιλαλήθης Καπάνδρεας ότι αποφάσισε κινητοποιήσεις και κάθοδο των τρακτέρ στην εθνική οδό χωρίς προηγουμένως να ερωτηθούν και οι υπόλοιποι αγρότες.
Ο κ. Καπάνδρεας από την πλευρά του θεωρεί ότι η Ομοσπονδία υποκινείται και πράττει με κομματικά κριτήρια.
Αποτέλεσμα της κόντρας που ξέσπασε ήδη από το βράδυ της Παρασκευής ήταν να μην κατεβούν οι αγρότες το πρωί της Κυριακής στον κόμβο της Τρίγλιας.
Αστυνομικές δυνάμεις της τροχαίας που είχαν ενημερωθεί για την κινητοποίηση, άδικα περίμεναν από νωρίς το πρωί στην εθνική οδό γιατί μέχρι το μεσημέρι κανένα τρακτέρ δεν εμφανίστηκε στον κόμβο. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συνεταιρισμών Χαλκιδικής Θανάσης Σταμπουλής μιλώντας στο “halkidikinews.gr” ανέφερε πως στόχος της Ομοσπονδίας δεν είναι να κατέβει στους δρόμους.
«Προς το παρόν δε θα αποκλείσουμε δρόμους, δεδομένου ότι πρέπει να δοθεί κάποιος χρόνος στο νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.
Τη Δευτέρα το πρωί πάντως θα συγκεντρωθούμε στο Διοικητήριο της Νομαρχίας στον Πολύγυρο, όπου και θα επιδώσουμε ψήφισμα με τα αιτήματά μας στον αντινομάρχη, αρμόδιο για θέματα αγροτικής ανάπτυξης, Δημήτρη Τζηρίτη» ανέφερε ο κ.Σταμπουλής. Ρεπορτάζ: Θοδωρής Δούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: