Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Δευτέρας στην επαρχιακή οδό Ν.Μουδανιών - Σιθωνίας, στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα.
Ένα χιλιόμετρο πριν τα Ν.Μουδανιά το προπορευόμενο τζιπ θέλησε να μπει στο πρατήριο υγρών καυσίμων.
Κόβοντας ταχύτητα ο οδηγός του τζιπ, το πίσω όχημα έπεσε πάνω του και ακολούθως έπεσαν και τα υπόλοιπα οχήματα, το ένα πίσω στο άλλο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ένα αγροτικό φορτηγάκι να αναποδογυρίσει στο οδόστρωμα και τα υπόλοιπα οχήματα να υποστούν σοβαρές υλικές ζημιές.
Οι επιβαίνοντες στα οχήματα τραυματίστηκαν, ευτυχώς όχι βαριά, και αφού απεγκλωβίστηκαν με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας Ν.Μουδανιών. Μετά το τροχαίο ατύχημα η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Σιθωνίας - Ν.Μουδανιών διεκόπη για αρκετή ώρα, ενώ η τροχαία στη συνέχεια εξέτρεψε την κυκλοφρία μέσα από το πρατήριο υγρών καυσίμων.
Με τη συνδρομή της τροχαίας Μουδανιών και οχήματων οδικής βοήθειας τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο απομακτύνθηκαν. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η τροχαία Ν.Μουδανιών. Ρεπορτάζ: Θ.Δούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: