Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

« ΨΑΛΤΗΡΙ»
Παραδοσιακά μουσικά όργανα
Εμ. Μπενάκη 101 ΤΚ 10681 Αθήνα Τηλ. 210 3304198 Αγαπητοί φίλοι του σaντουριού , Αφορμή γι’ αυτήν την επικοινωνία μαζί σας είναι η ολοκλήρωση ενός πρότυπου σαντουριού που κατασκεύaσα , του “ΑΦ-ΑΙΡΕΣΙΣ».
Η δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια είναι βασισμένη στη γενιά των μαστόρων που δεν υπάρχουν πια και ιδιαίτερα του Ι. Ζαφειρόπουλου.
Είναι γνωστή και η συνεχής αναζήτησή μου για καλύτερα υλικά και τεχνικές που θα καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου μουσικού.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο φτιάχτηκε το “ΑΦ-ΑΙΡΕΣΙΣ», το οποίο είναι αφαιρετικό, καθώς έχει φύγει καθετί «περιττό», αλλά και «αιρετικό» μιας και έχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα (carbon fiber), καθώς και άλλα σύγχρονα υλικά. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά τόσο στον ήχο όσο και στη χρηστικότητα μιας και το “ΑΦ-ΑΙΡΕΣΙΣ» ζυγίζει κάτι λιγότερο από επτά (7) κιλά, δηλαδή είναι 30% ελαφρύτερο από ένα μέσο σαντούρι , παρόλο που έχει τις διαστάσεις κανονικού σαντουριού. Ελάτε να το δείτε και να το ακούσετε στο εργαστήρι, αφού πρώτα κλείσουμε ένα ραντεβού τηλεφωνικώς . Με εκτίμηση, Σπύρος Μαμάης Επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα http://www.santouri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: