Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Σεμινάριο επιχειρηματικής κατάρτισης στην Καλαμαριά

Σεμινάριο επιχειρηματικής κατάρτισης το οποίο απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη διοργανώνει, το Κέντρο Στήριξης & Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» του Δήμου Καλαμαριάς, στις 6 και 13 Μαΐου, στις 6 μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πλατεία Σκρά. Κατά την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου ο υπεύθυνος του «Επιχειρείν» και της Spiral Consulting Group Γιάννης Χαραλαμπίδης καθώς και ο υπεύθυνος της Waxia Development Θάνος Ευαγγέλου, θα αναπτύξουν αντίστοιχα τις θεματικές ενότητες «Επιχειρηματικότητα και τρέχοντα προγράμματα» και «Ανάπτυξη πελατολογίου».Κατά τη δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου ο υπεύθυνος της «Εύποιον» Νικόλαος Γκιζγκής και η υπεύθυνη της «Actionserve» Αικατερίνη Κζούνια θα μιλήσουν για την«Ποιότητα στην επιχείρηση» και τις «Εφαρμογές Πληροφορικής».
Αιτήσεις συμμετοχής για το σεμινάριο θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 5 Μαϊου 2009 από τη γραμματεία του Κέντρου στη Δημοτική Αγορά του Φοίνικα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπευθύνους στο τηλ. 2310 472-890 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση epixeirein@ath.forthnet.gr.
Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: