Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ Βουλευτής Ν. Χαλκιδικής – ΠΑΣΟΚ Δήλωση του Γιάννη Δριβελέγκα, Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Χαλκιδικής, για την 1η του Μάη 1η του Μάη, ημέρα πάλης και αλληλεγγύης Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, οι εργαζόμενοι δέχονται την ολομέτωπη επίθεση του νεοφιλελευθερισμού. Η κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ. οδηγεί καθημερινά τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους σε πολύ δυσμενέστερες συνθήκες ζωής, ενώ την ίδια ώρα ενισχύει και ευνοεί τους εργοδότες και τους οικονομικά ισχυρούς. Όσο συνεχίζονται οι πολιτικές της απορρύθμισης και της κατεδάφισης των εργασιακών και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, οι αγώνες των εργαζομένων θα συνεχίζονται και θα εντείνονται. Οι δυνάμεις της εργασίας συσπειρωμένες στα συνδικάτα τους απαιτούν να αποκατασταθεί η ζημιά, να διασφαλισθεί και να ενισχυθεί η οικονομική βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων.
Να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να εξασφαλισθούν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων. Το ΠΑΣΟΚ είναι κοντά στον εργαζόμενο, τον Έλληνα πολίτη και την ελληνική οικογένεια, στους αγώνες που δίνουν για μια δίκαιη κοινωνία Τιμούμε την εργατική πρωτομαγιά, στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων βάζουμε τέρμα στην πολιτική της Ν.Δ. που έχει ως αντίληψη ότι το κράτος είναι δικό τους, ότι είναι λάφυρο για να το μοιραστούν σε μια άθλια πολιτική λεηλασίας. φτάνει πια στην πολιτική της αθλιότητας, της υποκρισίας και της συγκάλυψης.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ Βουλευτής Ν. Χαλκιδικής – ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου & Καρυωτάκη, Εμπορικό Κέντρο, 63200 Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής Τηλ. : 23730 21630, Φαξ: 23730 21637 Website: http://vo.pasok.gr/drivelegkas, Email: gdriv10@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: