Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

«ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ»

Τα G-Hotels και η Τέχνη του Επικοινωνείν σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο «Σαν Παραμύθι» της Δήμητρας Μποτσόλη, το Σάββατο 4 Ιουλίου 2009 και ώρα 20.30, στην αίθουσα Τέχνης του Athos Palace Hotel στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια της διοργάνωσης «G-Hotels Culture Events».Διάρκεια έκθεσης έως 17 Ιουλίου
Ώρες λειτουργίας 18.00-24.00
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες στο τηλ. 6945045125 Η Βενετία, μια πόλη παγκοσμίως γνωστή, είναι συναρπαστική, μαγική, σαγηνευτική. Καμαρώνει πάνω στη λιμνοθάλασσα ήρεμη και αγέρωχη στους αιώνες που περνάνε, με αμέτρητα παλάτια και χιλιάδες κρυμμένα μυστικά.
Το καρναβάλι της, ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα παγκοσμίως, είναι πηγή έμπνευσης για πολλούς φωτογράφους.
Κολομπίνες, Δόγηδες, Μαρκήσιοι και Καζανόβες, με υπέροχες στολές, βελούδινες και περίτεχνες, σε καλούν να αφεθείς για σε παρασύρουν στη μαγεία τους.
Ποτέ τίποτα δεν είναι το ίδιο με την προηγούμενη χρονιά.
Ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και στην ιστορία, στη μαγεία που η φωτογράφος χαίρεται πάρα πολύ κάθε φορά που το κάνει.
Πιστεύει πως αφού δε μπορεί να το περιγράψει με λόγια, ο καλύτερος τρόπος για να μεταδώσει αυτά τα συναισθήματα στους θεατές έστω και λίγο, είναι οι φωτογραφίες.
Η αποτύπωση είναι πάντα μια όμορφη ανάμνηση, ικανή να σε μεταφέρει κάπου στο χρόνο και να γευτείς λίγη από τη μαγεία της Βενετίας και των ανθρώπων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: