Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Thessaloniki International Film Festival

Παράταση στην προθεσμία υποβολής προτάσεων για τις Ομάδες Πόλης
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης καλεί καλλιτέχνες, performers και ομάδες της πόλης να συμμετάσχουν στο 50ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίης. Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν - αναπαραστάσεις από διάσημες κινηματογραφικές σκηνές, χορογραφίες και άλλα projects, εμπνευσμένα από την 7η τέχνη - θα προαναγγέλλουν το 50ο Φεστιβάλ, θα φέρουν τον κινηματογράφο κοντά στο κόσμο της Θεσσαλονίκης, θα ανοίξουν μία ρωγμή δημιουργίας μέσα στην καθημερινότητα.
Η προθεσμία υποβολής προτάσεων για τη συμμετοχή στις Ομάδες Πόλης, παρατείνεται μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2009.
Για περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ Έναρξη προβολών στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ
Ανοίγουν την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου τις πύλες τους στο κινηματογραφόφιλο κοινό οι αίθουσες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ΟΛΥΜΠΙΟΝ και ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ για τη σαιζόν 2009-2010.
ΟΛΥΜΠΙΟΝ
Εκείνη την ημέρα(Γαλλία, 2007)
Ημέρες και ώρες προβολών: Κυριακή - Τετάρτη, 21:00, 23:00
Σκηνοθεσία: Jacob Berger, Σενάριο: Jacob Berger, Noemie Kocher, Διεύθυνση φωτογραφίας: Jean-Marc Fabre.Έχρωμο, 95΄. ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ
Αφιέρωμα στον Σύγχρονο Ινδικό Κινηματογράφο
Αφιέρωμα στον Σύγχρονο Ινδικό Κινηματογράφο παρουσιάζεται από την Κυριακή 6 έως το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ (αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ) του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 74ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στο αφιέρωμα, που εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί για την τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης, την Ινδία, θα προβληθούν επτά ταινίες από την σύγχρονη ινδική παραγωγή.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες και το πρόγραμμα προβολών κάντε κλικ εδώ
Διαγωνιστικό τμήμα ψηφιακών ταινιών DigitalWave 04 - αιτήσεις έως 7 Σεπτεμβρίου 2009Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα ήθελε να σας υπενθυμίσει ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των Αιτήσεων Συμμετοχής του Τμήματος Ελληνικών Ψηφιακών Ταινιών DigitalWave 04 είναι η Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: