Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Η κούλα η κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι

Η κούλα η κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι - 25/10/2009 Ώρα: 11:30
Χώρος Εκδήλωσης: Αριστοτέλειο Είδος Εκδήλωσης: Δημήτρια στα σχολεία Κανονικό: 12 €Παιδική Σκηνή
Θεατρική περίοδος 2009 - 2010
Ευγένιος Τριβιζάς
Η Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια τη χειμερινής θεατρικής περιόδου 2009 - 2010 το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Η Κούλα η κατσικούλα και το κλεμμένο τραγούδι».Το έργο γράφτηκε το 2007 για να παρουσιασθεί στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Πνευματικής Ιδιοκτησίας και ανεβαίνει για πρώτη φορά στη βόρειο Ελλάδα.
Έμμεσα και με έναν διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από ένα παιχνίδι αλληγορίας και φαντασίας, ο συγγραφέας επιχειρεί να περάσει στα παιδιά και τους νέους την έννοια, την αξία και τη σημασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.
Εικοστός έβδομος χρόνος λειτουργίας του Νέου Θεάτρου και στη σκηνή του ανεβαίνει και πάλι ένα έργο έλληνα συγγραφέα που τα γοητευτικά παραμύθια του, με στοχασμό μέσα από το χιούμορ και με ελκυστική αφηγηματική τεχνική βρίσκουν αναγνώστες και θεατές όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
σκηνοθεσία : Ισίδωρος Σιδέρηςμουσική : Γιώργος Χριστιανάκηςσκηνικά - κοστούμια : Απόστολος Αποστολίδης φωτισμοί : Στέλιος Τζολόπουλος
Στο Θέατρο «Αριστοτέλειον»
Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009 στις 11.30 το πρωί
Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: