Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Κυκλοφόρησε το Χαμένο Σύμβολο του Νταν Μπράουν!

Στη συγκλονιστική συνέχεια του παγκόσμιου εκδοτικού φαινομένου Κώδικας Da Vinci, o Νταν Μπράουν αποδεικνύει για μία ακόμα φορά για ποιο λόγο είναι ο δημοφιλέστερος συγγραφέας μυθιστορημάτων μυστηρίου στον κόσμο. Το έργο Το Χαμένο Σύμβολο είναι ένα αφηγηματικό αριστούργημα, μια θανάσιμη διαδρομή μέσα από ένα λαβύρινθο υπαρκτών κωδίκων, μυστικών και άγνωστων αληθειών με την πλοκή να εξελίσσεται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του πιο τρομακτικού αντιπάλου που έχει πλάσει μέχρι σήμερα ο Νταν Μπράουν.
Με φόντο κρυφούς θαλάμους, στοές και ναούς της Ουάσινγκτον, το βιβλίο Το Χαμένο Σύμβολο εκτυλίσσεται με καταιγιστικούς ρυθμούς, οδηγώντας σε μια ασύλληπτη κορύφωση.
Καθώς ανοίγει η αυλαία του μυθιστορήματος, ο Ρόμπερτ Λάνγκντον, καθηγητής συμβολογίας στο Χάρβαρντ, καλείται απρόσμενα να δώσει μια βραδινή διάλεξη στο κτίριο του αμερικανικού Καπιτωλίου.
Μέσα σε διάστημα ελάχιστων λεπτών από την άφιξή του όμως, η βραδιά παίρνει αλλόκοτη τροπή. Ένα μυστηριώδες αντικείμενο, περίτεχνα κωδικοποιημένο, ανακαλύπτεται στο κτίριο του Καπιτωλίου.
Ο Λάνγκντον αντιλαμβάνεται ότι το αντικείμενο είναι μια πανάρχαιη πρόσκληση ένα μήνυμα που προορίζεται να αποκαλύψει στον αποδέκτη του τα χαμένα μυστικά της σοφίας του αποκρυφισμού. Αυτό που χάθηκε... θα βρεθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: