Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣΗ εβδομάδα στην συμπρωτεύουσα ξεκινά με βιβλίο, με "ταξίδια" στην ποίηση και την λογοτεχνία! Ετσι, σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 18:00 στη "ΖΩΓΙΑ" (Κομνηνών με Τσιμισκή γωνία) με "Τσάι, βιβλίο, και συμπάθεια" θα γνωρίσουμε το νέα ποιητική συλλογή της Κούλας Αδαλόγλου "ΔΙΠΛΗ ΑΡΘΡΩΣΗ".
Πιό κοντά στο βιβλίο θα μας φέρουν οι:
Μιχάλης Μπακογιάννης - Φιλόλογος - Νεοελληνιστής
Ελένη Κάρτσακα - Σχολική σύμβουλος καλλιτεχνικών - Συγγραφέας
Και ο Εκδότης Κώστας Παπαδόπουλος.
Στην εκδήλωση αυτή όμως θα έχουμε και άλλες συμμετοχές!
Σας περιμένουμε τη Δευτέρα στις 18:00 στη "ΖΩΓΙΑ".
Μην νομίζετε όμως ότι το "ταξίδι" τελειώνει εδώ, γιατί την Τετάρτη ο "ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ" σας περιμένει στην Αίθουσα Διαλέξεων της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Εθν. Αμύνης 4 για να σας ταξιδέψει "ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ"
το νέο βιβλίο του γιατρού Βασίλη Θωμαίδη, για το οποίο θα μιλήσουν οι Νικόλαος Μέρτζος Δημοσιογράφος-Πρόεδρος Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Στάθης Κεκρίδης Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ο Στέλιος Παπαθεμελής και ο εκδότης Κώστας Παπαδόπουλος.
Η εβδομάδα θα κλείσει την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009, ώρα 20.00 στην αίθουσα του 4ου ορόφου της Ε.Δ.Ο.Θ., Προξένου Κορομηλά 51.
Εκεί θα σας περιμένουν οι Αζούδης Θεόδωρος, Φιλόλογος – Ψυχολόγος Αλαβάνος Αλέκος, Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Γκικόπουλος Φοίβος, Κοσμήτορας Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ. Πατρικίου Έλενα, Ιστορικός – Σκηνοθέτης και ο Μάκης Τρικούκης, Συγγραφέας, για να σας παρουσιάσουν το νέο βιβλίο της Νάντιας Βαλαβάνη "Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΟΧΗ"!Ραντεβού λοιπόν στη Θεσσαλονίκη!
Σας περιμένουμε.
Εκδόσεις ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ
Ιπποκράτους 56, 10680, Αθήνα.
Τηλ. 2103628852. Fax: 2103628862 www.taxideftis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: