Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ

Συνέντευξη τύπου εφ όλης της ύλης παρεχώρησε την Παρασκευή 27/11/2009 προς τα ΜΜΕ της Χαλκιδικής ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Γιάννης Δριβελέγκας, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους της Χαλκιδικής, για τις πρωτοβουλίες του και τις επαφές του με αρμόδιους υπουργούς για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που άπτονται των δραστηριοτήτων του.
Το ενδιαφέρον όμως της συνέντευξης τύπου μονοπώλησε η προσωπική επιτυχία του Γιάννη Δριβελέγκα της εξασφάλισης βοηθήματος προς τους παραγωγούς βρώσιμης ελιάς του νομού οι οποίοι ζούσαν μέχρι τώρα σε «οικονομική αβεβαιότητα» τόσο σχετικά με την τιμή του προϊόντος τους, όσο και με τις όποιες κινήσεις στήριξης τους.
Ο Βουλευτής τόνισε ότι παρόλο του ότι ΔΕΝ υπάρχουν οικονομικά περιθώρια, παρόλη την δυσμενή οικονομική κατάσταση, εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο θα καταβληθεί το βοήθημα αυτό.
Βέβαια δεν θα «πλουτίσουν» οι παραγωγοί με το βοήθημα αυτό, θα είναι όμως για αυτούς μια «ανάσα», μια αναγνώριση του κόπου τους.
Παρακολουθείστε όλη τη συνέντευξη τύπου του βουλευτή στο παρακάτω βίντεο η κάντε κλικ ΕΔΩ.
Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: