Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

MIND RADIO - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

To Φιλοζωικό Σωματείο Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη φιλοξενείται στην εκπομπή «Soundscape» την Παρασκεύη 19/02/2010 στις 5 με 7 το απόγευμα. Εκπομπή της εβδομάδας! Δημήτρης Κατσουρίνης: Off The Record.
Ο Δημήτρης Κατσουρίνης επιχειρεί μουσικά ταξίδια στο χώρο και το χρόνο, παρουσιάζοντας μεγάλες επιτυχίες (και αποτυχίες) από το παρελθόν, το παρόν και... (ελπίζει) το μέλλον.
Τον γνωρίσαμε από τις εκπομπές του στο Rock FM μαζί με τον Μάκη Παπασημακόπουλο και αργότερα solo στην ίδια συχνότητα.
Μετά από μια παύση μερικών ετών ο Δημήτρης επιστρέφει στο ραδιόφωνο μέσω του Mind Radio με την εκπομπή off the record κάθε Πέμπτη βράδυ 11-1. Προτεινόμενο event της εβδομάδας! TRANSISTOR @ Gagarin205, (20/2/10, Αθήνα).
Οι Transistor είναι παιδιά της νέας μουσικής κουλτούρας της χώρας μας, αυτής της κουλτούρας που κινείται ανεξάρτητα από τις γνωστές νόρμες και φόρμουλες της πολιτιστικής βιομηχανίας.
Στηρίζεται στην ποιότητα του υλικού και διαδίδεται από στόμα σε στόμα, εμπνέοντας το κοινό σε τέτοιο σημείο που οι fans δημιουργούν οι ίδιοι τα video clips (στη θέση των officials…) για τα αγαπημένα τους τραγούδια.
Εδώ μπορείτε να ακούσετε την ε κπομπή των Transistor στο Mind Radio Κερδίστε προσκλήσεις για τα παρακάτω event πατώντας πάνω στους συνδέσμους κι ακολουθώντας τις οδηγίες. «O Aμερικάνος», του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη
Μια διασκευή του ομώνυμου κλασικού διηγήματος του Σκιαθίτη συγγραφέα για έναν ηθοποιό και για ένα μουσικό υπενθυμίζει τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η ανθρώπινη μοναξιά και η «αθεράπευτη» καχυποψία απέναντι σε οτιδήποτε άγνωστο ή φαινομενικά «ξένο».
Ο ήρωας είναι «ξένος μέσα στον κόσμο του». Φυσικά, δεν είναι ούτε ξένος ούτε Αμερικάνος. Είναι ένας Έλληνας μετανάστης, που ύστερα από 25 χρόνια επιστρέφει στο νησί του και δεν τον αναγνωρίζει κανένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: