Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ενημέρωση από το http://www.disabled.gr/ και το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού έγινε γνωστό ότι την Παρασκευή 14/05/2010 και ώρα 14:00 θα αναρτηθούν οι πρώτοι πίνακες μοριοδότησης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Ηπείρου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των Υπηρεσιών Φθιώτιδος, Κοζάνης, Αρκαδίας, Ροδόπης, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Λέσβου, με βάση δικαιολογητικά υποψηφίων για τις θέσεις εργασίας της προκήρυξης του Δημοσίου τομέα, έτους 2008, του Ν.2643/98. Οι πίνακες θα αναρτηθούν στις έδρες των επιτροπών καθώς και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού http://www.oaed.gr.
Η ημερομηνία ανακοίνωσης των πινάκων των Επιτροπών Αττικής & Νήσων, Θεσσαλίας και Πελοποννήσου, θα γίνει γνωστή με νεότερη ανακοίνωση. Διαβάστε ολοκληρωμένο το κείμενο μαζί με τα εκδοτικά του χαρακτηριστικά στο http://news.disabled.gr/?p=29693 Μεταβολές στη φορολογία των επιβατικών αυτοκινήτων, ανακοινώθηκαν με δημοσίευμα στον τύπο. Διαβάστε το πλήρες δημοσίευμα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=29683 Ενα απίστευτο θρίλερ με 7χρονο κοριτσάκι το οποίο έχει βιαστεί κατ’ εξακολούθηση εκτυλίσσεται στην Καλαμπάκα Τρικάλων.
Ο εφιάλτης για τη μικρούλα ξεκίνησε πριν από κάποιους μήνες και η μητέρα καταγγέλλει ότι ο δράστης είναι ο ίδιος ο σύζυγός της! Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=29661 Και μην ξεχνάτε την ημερίδα που γίνεται την Δευτέρα http://www.disabled.gr/lib/?p=26489 και εάν έχετε χρόνο και διάθεση μπορείτε να την παρακολουθήσετε. Το νέο ζευγάρι με την ευτυχία να κυριαρχεί στα μάτια και την ψυχή τους, αρχίζει το κοινό ταξίδι. Σχεδιάζει, χαμογελά, ονειρεύεται, ζει.
Και δεν αργεί το συμπλήρωμα της ευτυχίας, η συνέχιση της ίδιας της ζωής.
Περιμένουν παιδί. Σε αυτό επικεντρώνονται τα όνειρά τους, η καταξίωση της κοινής τους πορείας.
Τι γίνεται όμως όταν ο γιατρός, μας κοιτά κατάματα και είναι έτοιμος να μας ανακοινώσει κάτι που διαισθανόμαστε ότι θα’ ναι φοβερό, δυσβάσταχτο για τους αναιμικούς, αμάθητους ώμους μας; Διαβάστε περισσότερα στο http://www.disabled.gr/lib/?p=26460 Πολλά σημαντικά κείμενα, νομοθετήματα και εγκυκλίους θα βρείτε στο http://www.disabled.gr/lib/ και στην κεντρική σελίδα του http://www.disabled.gr/ που ενημερώνεται συνεχώς. Πολλούς χαιρετισμούς, http://www.disabled.gr/ και ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: