Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ  
Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2010   
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.  
Ο κ. Όθωνας είχε καταρχάς μία κατ ’ ιδίαν συνεργασία με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο κ. Στεφανίδη Στυλιανό, με τον οποίο συζήτησαν υπηρεσιακά θέματα που αφορούν το Πυροσβεστικό Σώμα.   
Ακολούθησε σύσκεψη, όπου προέδρευσε ο κ. Όθωνας και στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον Αρχηγό, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Γεροκώστας Απόστολος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Α.Π.Σ. Υποστράτηγος κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων του Α.Π.Σ. Αρχιπύραρχος κ. Γεωργακόπουλος Σωτήριος και ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης Α.Π.Σ. Αρχιπύραρχος κ. Γιαννακόπουλος Ανάργυρος.   
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της επόμενης περιόδου σχετικά με τα θέματα του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως το σχέδιο αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών, η αναβάθμιση της εκπαίδευσης του προσωπικού και το στεγαστικό πρόγραμμα κτιριακών υποδομών, που βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης.   
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός συναντήθηκε με το προσωπικό των υπηρεσιών του Αρχηγείου και με το προσωπικό βάρδιας του Α ’ Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών και είχε μία σύντομη συνομιλία μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: