ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ Α.Π.Θ.
Αγ. Δημητρίου 159Α, Θεσσαλονίκη
Βραδιά, με συζήτηση και γευστική δοκιμή, αφιερωμένη στις γαστρονομικές συνήθειες του Toulouse Lautrec, αλλά και τις γεύσεις που αγαπούσε ο Γάλλος καλλιτέχνης, διοργανώνει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης «Henri de Toulouse Lautrec», την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010 στις 19:30.
Στη συζήτηση θα συμμετέχει η γενική γραμματέας του ΔΣ του Τελλογλείου κα. Αλεξάνδρα Γουλάκη-Βουτυρά, ο δημοσιογράφος-λογοτέχνης κ. Ηλίας Κουτσούκος, ο παραγωγός κ. Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος, ο σεφ του εστιατορίου ARTΟ2 του Τελλογλείου κ. Γιάννης Κιόρογλου και φυσικά το κοινό.
Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή με αποστάγματα και κέρασμα.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση -συζήτηση και γευστική δοκιμή, συμπεριλαμβανομένης της τιμής εισόδου στην έκθεση «Henri de Toulouse Lautrec»- είναι 10 ευρώ.
Για τη συμμετοχή στη γευστική δοκιμή απαιτείται κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα: 2310 991610 (κ.Χρονοπούλου) και 2310 991116 (κ.Τσώχου).
Η κράτηση θεωρείται έγκυρη με την καταβολή του αντιτίμου από 22-26 Νοεμβρίου 2010
Στο πλαίσιο της έκθεσης, το ARTΟ2 θα ξεκινήσει μια σειρά ειδικών γευστικών βραδιών, με πιάτα εμπνευσμένα από τις συνταγές του Toulouse Lautrec.
Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 201421 και www.arto2.gr
Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 201421 και www.arto2.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου