Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ & ΣΤΗ 2η ΜΣΕΠ

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ                      
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,                
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ                     
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ                   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                    
Λ. Ηρώων 30 69100 Κομοτηνή                      
Τηλ: 25310 24498, 81006 Φαξ: 25310 81555                          
email: press@gpetalotis.gr                              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                           
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης –Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής, την Παρασκευή 07 Ιανουαρίου 2011 επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κομοτηνής, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, κ. Δαμιανίδη, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Διοικητή κ. Χατζηνέστωρος για ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση λειτουργίας και αναβάθμισης του.                  
Στη συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη των εργασιών αναβάθμισης του Νοσοκομείου, στις λύσεις που υπάρχουν σε θέματα ψυχικής υγείας στην περιοχή καθώς και στην ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Κομοτηνή.                      
Στις δηλώσεις του ο κ. Πεταλωτής ανέφερε σχετικά : «Με πολύ μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι μέσα από την εξέλιξη των καθημερινών εργασιών το Νοσοκομείο Κομοτηνής αποτελεί ένα πρότυπο περιφερειακού Νοσοκομείου σε όλα τα επίπεδα.                      
Σε ότι αφορά στο ζήτημα της εξοικονόμησης χρημάτων, η Διοίκηση του Νοσοκομείου κατόρθωσε μεγάλες περικοπές, όχι απλώς χωρίς να θίγεται η παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες αλλά βελτιώνοντας την».                   
Σε ότι αφορά στην ανέγερση του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, ο κ. Πεταλωτής ανέφερε πως οι διαδικασίες θα πρέπει να είναι σύντομες, προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα για τη χρηματοδότηση που αφορά στην υλοποίηση αυτού του πολύ μεγάλου έργου για την περιοχή μας, τονίζοντας,                  
« Ήδη ολοκληρώθηκε η γεωτεχνική μελέτη και βρισκόμαστε στη φάση ολοκλήρωσης της κατασκευαστικής».                        
Στη συνέχεια ο κ. Πεταλωτής συναντήθηκε και με εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου, ανταλλάσσοντας απόψεις για το πώς μπορεί να αναβαθμιστεί η παροχή υπηρεσιών υγείας στο νοσοκομείο, σε κλίμα συνεργασίας, τονίζοντας παράλληλα «Είναι σημαντικό ότι στο νοσοκομείο Κομοτηνής υπάρχουν εργαζόμενοι οι οποίοι κάνουν πολύ καλή δουλειά».                   
Τέλος, ξεναγήθηκε στο υπό κατασκευή νέο τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, που θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.                  
Νωρίτερα, ο κ. Πεταλωτής πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μονάδα Πολεμικής Αεροπορίας 2η ΜΣΕΠ στον Ίσμαρο Μαρώνειας, κατά τη διάρκεια της οποίας ξεναγήθηκε στους χώρους , συνομίλησε με τους οπλίτες και ενημερώθηκε για θέματα λειτουργίας από τον Διοικητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: