Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΟΔ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανείων στο Παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μουδανιών η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της ομάδας.                    
Στον αγιασμό που έγινε χοροστατουντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ Νικοδήμου, και στην σεμνή εκδήλωση που ακλούθησε, παρευρέθησαν πολλοί επίσημοι, και πλήθος κόσμου – φίλων της ΕΟΔ.   
Το «φλουρί της βασιλόπιττας έπεσε στον πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο Ραμανδάνη, εφημέριο των Νέων Μουδανιών.                     
Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΟΔ Μουδανιών Γιάννης Δαλαμπίρας τόνισε τις δυσκολίες που συναντά η Ομάδα όσον αφορά τα οικονομικά.                       
Είπε χαρακτηριστικά ότι με αφορμή τέτοιες εκδηλώσεις, προσπαθούν να «ζητιανέψουν» χρήματα από τους διάφορους φορείς προκειμένου να συνεχιστεί το «αξιόμαχο» και η διαρκής προσφορά της ομάδας στο κοινωνικό σύνολο.                       
Το Παράρτημα της ΕΟΔ Μουδανιών αυτή τη στιγμή διαθέτει το καλύτερο διασωστικό σκάφος στην επικράτεια.                       
Προκειμένου να το προφυλάξουν τα μέλη της Ομάδας θέλουν να κατασκευάσουν ένα Υπόστεγο στο Χώρο των εγκαταστάσεων που διαθέτουν!                   
- Διαθέτουμε το χώρο, διαθέτουμε τους μαστόρους, δεν διαθέτουμε τα «υλικά» για το υπόστεγο (είπε ο Πρόεδρος της ομάδας).                     
Απευθυνόμενος στους επισήμους ζήτησε την βοήθεια τους προκειμένου να εξασφαλιστεί το κονδύλι για την αγορά υλικών και να γίνει το υπόστεγο!                    
Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι σε επιχειρησιακή  ετοιμότητα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο ΟΛΟ το χρόνο, ενώ το παράρτημα Μουδανιών έχει πλούσια δράση στο ιστορικό του!                         
Ευχόμαστε στα παιδιά, τα μέλη της Ομάδας να είναι γεροί και να συνεχίσουν να  προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο!                        
Βασίλης Τσούγκαρης                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: